USB 3.2 Gen 2 Type-C için G-Sync özelliği destekleyen DisplayPort kablo önerisi

Entepeteknoloji bizzat bana whatsapp'dan ulaşarak laptop modelimi sordu ürünü yollamadan önce. Sırf uyumsuzluk sorunu olmasın diye. Müşteri olarak çok memnun kaldım. Ben şehir dışında olduğum için ancak önümüzdeki hafta sana deneyip sonucunu söyleyebilirim.

Evet önce model soruyor sonra dikkat ediyor oyüzden müşteri iyi memnum kaldım

Ben de entepeteknolojiye whatsapp' tan yazdım kablonun yeni versiyonunu göndereceğini söyledi bekliyorum.

Ben de entepeteknolojiye whatsapp' tan yazdım kablonun yeni versiyonunu göndereceğini söyledi bekliyorum.
Hayırlı olsun discord hesabın varmı varsa kullanıcı adı yaz ekliyim konuşacağım işim var s oynamak için

Monitör ve kablo geldi. Entepeteknoloji sağolsun uyumlu kablo yolladı.
Lg Ultragear 27gp83b-b aldım. 2k nano ips.

Hayırlı olsun güle güle kullanın
Teşekkür ederim. Performans şüphelerim vardı fakat Rdr2 ve Witcher 3 de high-ultra ayarlarda dlss ile rahatlıkla 70 fps alıyorum. Az kalsın Fhd ekran alacaktım ama iyiki 2k tercih etmişim

Teşekkür ederim. Performans şüphelerim vardı fakat Rdr2 ve Witcher 3 de high-ultra ayarlarda dlss ile rahatlıkla 70 fps alıyorum. Az kalsın Fhd ekran alacaktım ama iyiki 2k tercih etmişim
Güzel geçen sene 5 bin civarı şimdi 12 bin pahalı almışsın keşke ikinci el alsaydın 7 bin alırdın neyse olsun kafan takmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…