Çözüm Usb açma sorunu - Geçerli bir win32 uygulaması değil

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yozlasdas

Megapat
Yer
Kocaeli, Turkey
Daha fazla  
Meslek
denizci
Beyler son zamanda usb taktığımda giriyorum aşahıdaki gibi oluyor. Direk flash'ın içine girmek yerine flash'ı kısa yolunu gösteriyor.

m8mmn.png

Açmaya çalışınca:

m8mlz.png

Hedef bu: C:\Windows\system32\rundll32.exe _WJJ.init,krnl tototztztzezezejejejojojotototzz tztztzezezejo

C:\Windows\system32\rundll32.exe den sonrası farklılık gösterebiliyor.

m8mqd.png

Anca hedefi I:\ (boşluk) yapınca girebiliyorum. Artık bu flaşh için başka bir bilgisayara taksanda böyle görünüyor.

USB belleğinize bir virüs bulaşmış. Bu virüs, kendisine USB belleğin kısayol simgesini vermiş ki siz USB belleğinize girince USB belleğe girmediğinizi sanın ve virüsü çalıştırın -ki siz bu yönetme kanmışsınız ve her defasında bu virüsü ısrarla çalıştırmaya çalışıyorsunuz belleği formatlmaka yerine-.

Buradaki konu ile aynı durumdasınız:

https://www.technopat.net/forum/ssd...r/16110-cozuldu-pc-flash-bellegi-acmiyor.html

Bu tür şeylere çok kolay kanıyorsunuz. Kitap okumanızı tavsiye ederim.

Sınıftaki kız arkadaşım vermişti. Biçimlendirmeyi deneyemedim. Dayımın usb'sini takıncada oldu. Sorun benim bilgisayarda. Virüs programımda yok :p Norton'dan çok memnundum ama süresi bitti. 2 Arkadaş bulursam alıcam.

Aynı sorunu şu an ben de yaşadım. Ve sanırım benim usb belleğime de okuldan bulaştı. Usb'yi pc'ye takınca bit defender birkaç virüs sildi. Ben de buradaki tavsiyeyle usb'yi biçimlendirdim. Şimdi çalışıyor fakat pc'yi tekrar bir virüs kontrolünden geçireceğim. Çözüm için çok teşekkür ederim.

arkadaşlar sorunun bir çözümü daha var önemli dosyaları kurtarmak için ilk önce o klasöre girin sonra sağ üste arama yerinde bir dosyanızı aratın ve o dosyaya sağ tıklayım dosya konumunu açın ve usb içi sonra onları yedekleyıp usb biçimlendirin hiç olmassa dosyalarınızı kaybetmesiniz :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı