Hocam başka bir USB portuna takıp yeniden dener misiniz ? Eski bilgisayarlarda USB Driver'ı kurulmadan önce de okumayabiliyor. Eğer Driver kurmaya çalışıyorsanız bir de CD ile Driver kurup ondan sonra gerekli cihazları takmanızı öneririm. Bir ihtimal taktığınız USB arızalı olabilir.Merhaba PC USB takdım.
Eki Görüntüle 1145210
Zaman ayğıtı unknow.
Eki Görüntüle 1145210
N device olarak görünüyor.
Hocam başka bir USB portuna takıp yeniden dener misiniz? Eski bilgisayarlarda USB Driver'ı kurulmadan önce de okumayabiliyor. Eğer driver kurmaya çalışıyorsanız bir de CD ile driver kurup ondan sonra gerekli cihazları takmanızı öneririm. Bir ihtimal taktığınız USB arızalı olabilir.
Bu hatayla ilk kez karşılanıyom ama ya USB aygıtın sürücüsü yüklenmemiş ya da yüklerken yanlış sürücüyü yüklenmişdir o yüzden sürücüyü yüklemeyi dene o da olmadı formatı atıp öyle yüklemeyi dene.
USB PC her portuna takdım olmadı başka PC ile denedim o da olmadı driver ise ayğıtda baktım driver kurma proqramlarını denedim hiçbiri USB görmüyor.
Formatda atdım olmadı.
Hocam bu öyle bir şey değil. Arkadaş bir USB takmış. Chipset Driver'ı sorun çıkartmamış. Zaten diyelim ki Chipset Driver'ında sorun var hangi model olduğunu bilmeden nasıl Driver önerebiliriz ?Çözüldü: ''Unknown device driver'' hatası
Arkadaşlar Google'a bakmama rağmen doğru düzgün bir çözüm bulamadım.www.technopat.net
Hocam umarım Driver Booster kullanmamışsınızdır. O sorun çıkartıyor olabilir. Zaten Driver Booster kullanmayın kullandırtmayın. Bir de format atıp denediğiniz de bile olmadıysa bir de USB'yi başka bir bilgisayara takın ve kontrol edin. Eğer çalışıyorsa sorun bilgisayardadır. Eğer çalışmıyorsa USB'de bir problem vardır ki onu çok kolay çözemezsiniz.
Hocam bir de başka bir bilgisayarda USB çalışıyor mu kontrol edermisiniz ?USB dün çalışıyordu Windows 8 ISO sunu yazdırdım bir deneyeyim diye USB takılıyken PC kapatdım yeniden başlatdım PC ekranı dondu USB çıkarım yeniden başlatdımda PC açıldı açıldında USB takdım USB hata verib açılmadı.
Hocam bir de başka bir bilgisayarda USB çalışıyor mu kontrol eder misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.