Bilgisayarı Vatan bilgisayardan almıştım. Garanti süresi bitti ama buna rağmen sizce rica etsem bana yardımcı olurlar mı? Aklıma gelen diğer yol: Hani bazı bilgisayarcılar olur, ekran kartı falan satarlar. Onlardan amatör olmadığını düşündüğüme gitsem nasıl olur? Oraya en son işlemci nasıl takılır bilmediğim için gittim, ücret almadan taktılar. Sizce ne yapacağım?
Önemli düzenleme: Ön USB girişine su döktüm yanlışlıkla. Yani kısa devre bundan dolayı.
Bunları çıkartıp kullanmaya devam etsem sıkıntı olur mu? @Recep Baltaş@Ali Güngör Sizi 2. etiketleyişim çok özür dilerim rahatsızlık için Recep ve Ali abi.
Evet onlar, bir de ona benzeyen ses portları da var hemen solunda olması gerekli, üstünde HD Audio falan yazar, eğer onlara da su kaçtıysa onlarında çek.
Evet onlar, bir de ona benzeyen ses portları da var hemen solunda olması gerekli, üstünde HD Audio falan yazar, eğer onlara da su kaçtıysa onlarında çek.
@MayCrasH o USB büyük mü yoksa bu fotoğraftaki gibi küçük mü? Sanırım ondan yok veya var ama başka yerde. Kasanın ses girişine döküldü mü emin değilim.
@MayCrasH Çalıştı. Bunu da bulmaya çalışacağım. O fotoğrafın en sol en üstlerinde olma şansı yok demi? Belki o 3 kablodan biri ses kablosu olabilir mi?