Çözüldü USB aygıtı tanınmadı hatası ve USB'de oluşan kısa devre

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

meola147

Kilopat
Bilgisayarı Vatan bilgisayardan almıştım. Garanti süresi bitti ama buna rağmen sizce rica etsem bana yardımcı olurlar mı? Aklıma gelen diğer yol: Hani bazı bilgisayarcılar olur, ekran kartı falan satarlar. Onlardan amatör olmadığını düşündüğüme gitsem nasıl olur? Oraya en son işlemci nasıl takılır bilmediğim için gittim, ücret almadan taktılar. Sizce ne yapacağım?

Önemli düzenleme: Ön USB girişine su döktüm yanlışlıkla. Yani kısa devre bundan dolayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anakart üzerinde bir kısa devre yok ise anakart üzerinden ön USB yuvalarının kablolarını çekerek kısa devreden kurtulabilirsin.

Genelde bu şekilde yuvaları olur.

Vatanbilgisayar garantisi bitse dahi bakar mı o konu hakkında bilgim yok.
s1.png

s2.PNG
Galiba iki de bir USB aygıtı tanınmadı diye uyarı çıkıyor, o gelecek mi diye bakıyorsun?
Yanlış mı anladım?
Aynen ona bakıyorum. Çünkü bildirim sesini kapamıştım geldi mi diye sağ aşşağıdan hep kontrol ediyorum.
@meola147, sıkıntınız çözülmüş gibi duruyor, yeni bir kart alarak veya USB uzatıcı+USB Hub ile ön tarafa bir USB soketi yapabilirsiniz.
Aynen çözüldü büyük ihtimal.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı