USB aygıtlarının bağlantısı kopuyor

balendinaga

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7-14700HX
4060 8GB Laptop GPU
32GB DDR5 Ram
1TB M.2 SSD
Oyun oynarken bir anda bilgisayara bagli olan butun USB portlari (kulaklık klavye mouse) bir anda gidiyor. Aygit yoneticisinde gozukmuyorlar. Her neyi denediysem bilgisayari yeniden baslatmaktan baska bir cozum yolu bulamadim bunu da oyun oynarken yapmak istemiyorum. Baska cozum yontemi var mı?

Sadece oyun oynarken mi oluyor?

Eğer oyun oynarken oluyosa RAM'le yada işlemciyle alakası olabilir

Gidiyor dediğiniz nasıl? Cihazın ışığı var çalışmıyor mu yoksa hiç ışığı filan yanmıyo mu?

Anakart marka/modeliniz nedir?

GameGaraj Slayer 4
ürün MSI Crosshair 16 HX D14VFKG model üretimi laptop.

Sadece oyun oynarken mi oluyor?

Eğer oyun oynarken oluyorsa RAM'le ya da işlemciyle alakası olabilir.

Gidiyor dediğiniz nasıl? Cihazın ışığı var çalışmıyor mu yoksa hiç ışığı filan yanmıyor mu?

1 defa oyun oynamadigimda gitti ama orada bilgisayara cok yuk bindirdim o yuzden onu saymadim cogunlukla oyun oynarken bu zamana kadar 4 5 defa basima geldi.
Bagli olan kulakligin sesi, mouse klavyenin de isiklariyla birlikte komple Aygıt Yöneticisi'nden siliniyorlar hocam kullanilamiyorlar yani isiklari vs de gidiyor kendileri de.

GameGaraj Slayer 4
ürün MSI Crosshair 16 HX D14VFKG model üretimi laptop.

1 defa oyun oynamadigimda gitti ama orada bilgisayara cok yuk bindirdim o yuzden onu saymadim cogunlukla oyun oynarken bu zamana kadar 4 5 defa basima geldi.
Bagli olan kulakligin sesi, mouse klavyenin de isiklariyla birlikte komple Aygıt Yöneticisi'nden siliniyorlar hocam kullanilamiyorlar yani isiklari vs de gidiyor kendileri de.
O zaman hata donanımsal yani illaki bir donanım bozuk olabilir. Bilgisayarınıza göre çok zorlayıcı oyunlar oynuyorsanız işlemci ve bellekten dolayı USB Portları kendini deaktif ediyor olabilir

Eğer bir kaç kere oyun oynamıyorken olduysa olay değişebilir

Benim başıma da gelmişti ama o biraz daha farklıydı: Cihaz elektrik alıyordu fakat mouse'u filan hareket ettirsem bilgisayardaki mouse hareket etmiyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00