USB bağlayıcı takıldı - OTG Sorunu

Kisayol

Megapat
Daha fazla  
20170923_224846.jpg
20170923_225853.png

Samsung Galaxy S6 kullanıcısıyım. Önceden Telefona USB bellek taktığımda bildirim panelinde "Sandisk USB Sürücüsü" adı altında bir panel açılırken şimdi ise "USB bağlayıcı takıldı" diye bir panel gelip gidiyor. Acaba bu sorunu nasıl çözebilirim? USB giriş bozulmuş olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
OTG'nin tipi nedir? Direk mini boy çevirici (görsel 1) şeklinde mi yoksa kısa da olsa bir kabloya sahip (görsel 2) bir şekilde mi? Bunu söylerseniz daha kolay yardımcı olabiliriz.

Görsel 1
t1-micro-usb-otg-adapter-grey-2.jpg

Görsel 2
usb-otg-android-cable.png

Benim telefonum samsung a70 ve tahmini 1 haftadan beri usb aygıtı çıkartıldı takıldı hatası alıyorum şarja telefonu takınca hiç bir sorun yok şarj oluyor falan ama telefon şarjdan çekince kilit ekranı ne olursa olsun kapanmıyor ve bu şarjın hızlı bitmesine neden oluyor yardımcı olurmusunuz

Benim telefonum samsung a70 ve tahmini 1 haftadan beri usb aygıtı çıkartıldı takıldı hatası alıyorum şarja telefonu takınca hiç bir sorun yok şarj oluyor falan ama telefon şarjdan çekince kilit ekranı ne olursa olsun kapanmıyor ve bu şarjın hızlı bitmesine neden oluyor yardımcı olurmusunuz
USB soketine daha önceden sıvı teması oldu mu? Ayrıca yeni bir konu açman yardım alabilmen için daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı