USB belleğe işletim sistemi kurulur mu?

396162

Hectopat
Bilgisayarımda siyah ekran sorunu var. Bir sebepten ötürü SSD'den şüphelendim. Acaba Windows'u flash belleğin içine kurabilir miyim? Toshiba 32 GB flash bellek var. Kurmadan önce yapmam gereken bir şey var mı?

Bilgisayarımda siyah ekran sorunu var. Bir sebepten ötürü SSD'den şüphelendim. Acaba Windows'u flash belleğin içine kurabilir miyim? Toshiba 32 GB flash bellek var. Kurmadan önce yapmam gereken bir şey var mı?
Kurabilirsiniz. Rufus uygulamasını kullanarak Windows to go modunda ISO dosyasını USB belleğe yazdırın.

Kurabilirsiniz. Rufus uygulamasını kullanarak Windows to GO modunda ISO dosyasını USB belleğe yazdırın.

İnternetten bir arkadaşla konuşuyorduk senin siyah ekran sorunu ve srt trail txt hatası format USB'si yüzüden olabilir dedi ben i USB'yi Windows'un kendi sitesinden hazırlamıştım başka nereden format USB'si hazırlayabilirim? Windows'un sitesinden ISO dosyası yüklenmiyor Windows format aracı yükleyebiliyorum sadece.

İnternetten bir arkadaşla konuşuyorduk senin siyah ekran sorunu ve srt trail txt hatası format USB'si yüzüden olabilir dedi ben i USB'yi Windows'un kendi sitesinden hazırlamıştım başka nereden format USB'si hazırlayabilirim? Windows'un sitesinden ISO dosyası yüklenmiyor Windows format aracı yükleyebiliyorum sadece.
Tamam, o indirdiğiniz araçla ISO dosyası edinebilirsiniz. Uygulamanın adımlarını dikkatli inceleyin. ISO dosyasını edindikten sonra Rufus uygulamasını kullanarak USB belleğe yazdırabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı