Merhaba. Yeni SSD için kendi USB'me Windows 10 ISO dosyasını indirdim. Herkes Rufus adlı programı kullanıyor ama ben bilmiyorum. Ne yapmam lazım, Rufus'u kullanmam gerekiyor mu?
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleÅtirmelisiniz. İÅte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleÅtirmelisiniz. İÅte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani
Şifre: technopat2011 Windows 10, Microsoft tarafından geliştirilen Windows NT işletim sisteminin önemli bir sürümüdür. Windows 8.1'in halefi olan işletim sistemi, 15 Temmuz 2015'te üretime geçmiş (RTM) ve 29 Temmuz 2015'te genel kullanıma...
Rufus ya da Balentina Etcher programını kullanarak ISO dosyasından yükleme USBsi oluşturun; eğer bilgisayarınız eskiyse (UEFI yerine eski BIOS varsa) seçeneklerden MBR ve BIOS seçeneğini seçerek kurulum USBsi oluşturun.
Şifre: technopat2011 Windows 10, Microsoft tarafından geliştirilen Windows NT işletim sisteminin önemli bir sürümüdür. Windows 8.1'in halefi olan işletim sistemi, 15 Temmuz 2015'te üretime geçmiş (RTM) ve 29 Temmuz 2015'te genel kullanıma...