4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 10 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Dün arcolinux, bugün ise KDE Neon yazdırdım. Şimdi ise Debian yazdıracağım. USB bellek bozulur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2021
Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Dün arcolinux, bugün ise KDE Neon yazdırdım. Şimdi ise Debian yazdıracağım. USB bellek bozulur mu?
P Pola_93 Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 567 Çözümler 9 10 Şubat 2021 #2 Bozulmaz, işi veri okuyup yazmak. Artı 0 Eksi Çözüm
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 10 Şubat 2021 #3 Konu kilit: USB belleğe ISO yazdırılırsa bozulur mu? Merhaba arkadaşlar ben yeni laptop aldım flash bellek ile format atmak istiyorum. Ama bir sitede okudum flash belleğe format iso dosyasını yazdırdığın zaman flash bellek bozuluyor demiş. Sandisk'in 32 gblik flash belleği var boşuna harcamayalım. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Konu kilit: USB belleğe ISO yazdırılırsa bozulur mu? Merhaba arkadaşlar ben yeni laptop aldım flash bellek ile format atmak istiyorum. Ama bir sitede okudum flash belleğe format iso dosyasını yazdırdığın zaman flash bellek bozuluyor demiş. Sandisk'in 32 gblik flash belleği var boşuna harcamayalım. www.technopat.net
arda1212 Femtopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #4 Putinstopia dedi: Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Dün arcolinux, bugün ise kde neon yazdırdım. Şimdi ise Debian yazdıracağım. USB bellek bozulur mu? Genişletmek için tıkla... İki şeyi aynı flaşda olmaz eğer yazdırırsan diğer yüklediğin şey gider onun dışında istediğin zaman yazdırma yapabilirsin herhangi bir zararı olmaz. Artı 0 Eksi
Putinstopia dedi: Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Dün arcolinux, bugün ise kde neon yazdırdım. Şimdi ise Debian yazdıracağım. USB bellek bozulur mu? Genişletmek için tıkla... İki şeyi aynı flaşda olmaz eğer yazdırırsan diğer yüklediğin şey gider onun dışında istediğin zaman yazdırma yapabilirsin herhangi bir zararı olmaz.
TheDifference1622 Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 256 Çözümler 2 10 Şubat 2021 #5 Putinstopia dedi: Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Dün arcolinux, bugün ise kde neon yazdırdım. Şimdi ise Debian yazdıracağım. USB bellek bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz hocam devam. Artı 0 Eksi
Putinstopia dedi: Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Dün arcolinux, bugün ise kde neon yazdırdım. Şimdi ise Debian yazdıracağım. USB bellek bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz hocam devam.
deftunex Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 373 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Şubat 2021 #6 Putinstopia dedi: Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Dün arcolinux, bugün ise KDE Neon yazdırdım. Şimdi ise Debian yazdıracağım. USB bellek bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır bozmaz. Artı 0 Eksi
Putinstopia dedi: Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Dün arcolinux, bugün ise KDE Neon yazdırdım. Şimdi ise Debian yazdıracağım. USB bellek bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır bozmaz.
Bsd Kaymak Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #7 Bozulmaz. Artı 0 Eksi
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.297 Makaleler 5 Çözümler 44 10 Şubat 2021 #8 Eğer dağıtımları deniyorsaniz sanal makina üzerinde denemeniz daha rahat olacaktır sizin için. Onun dışında sorun olmaz. Artı 0 Eksi
Eğer dağıtımları deniyorsaniz sanal makina üzerinde denemeniz daha rahat olacaktır sizin için. Onun dışında sorun olmaz.
KS KS 4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 10 Şubat 2021 #9 Aswor dedi: Eğer dağıtımları deniyorsaniz sanal makine üzerinde denemeniz daha rahat olacaktır sizin için. Onun dışında sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... USB ile denemek benim için daha rahat beğenirsem direkt kuruluma geçiyorum. Konu kilit. Artı 0 Eksi
Aswor dedi: Eğer dağıtımları deniyorsaniz sanal makine üzerinde denemeniz daha rahat olacaktır sizin için. Onun dışında sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... USB ile denemek benim için daha rahat beğenirsem direkt kuruluma geçiyorum. Konu kilit.
Ş Şefik Mert Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 916 Makaleler 2 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #10 Ben de sık ISO yazdırıyorum, USB belleğe zarar gelmez değil mi? Artı 0 Eksi