Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 23 Ocak 2015 #11 Murat5038 dedi: Tek Bir USB Belleğe 2 İşletim Sistemi Kurma | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Karıştırdınız sanarım bu multiboot yapmak için ama biz USB'ye Windows kurmaktan bahsediyoruz.
Murat5038 dedi: Tek Bir USB Belleğe 2 İşletim Sistemi Kurma | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Karıştırdınız sanarım bu multiboot yapmak için ama biz USB'ye Windows kurmaktan bahsediyoruz.
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2015 #12 Ben de yanlış anlamışım. Arkadaş öyle bi sormuş ki bilmece gibi.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 23 Ocak 2015 #13 Evet karışıklık olmuş bu araç ile kurabilirisniz: files - WinSetupFromUSB
Seccad Karaköz Hectopat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 216 Makaleler 1 Yer Bursa 24 Ocak 2015 #14 Bende USB belleğe Windows 8 yada Windows 10 kurmak istiyorum. Fakat en az kaç GB USB'ye ihtiyacım var onu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2015
Bende USB belleğe Windows 8 yada Windows 10 kurmak istiyorum. Fakat en az kaç GB USB'ye ihtiyacım var onu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 24 Ocak 2015 #15 Seccad Karaköz dedi: Bende USB belleğe Windows 8 yada Windows 10 kurmak istiyorum. Fakat en az kaç GB USB'ye ihtiyacım var onu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... En azından 16 GB olması lazım. Son düzenleme: 9 Haziran 2016
Seccad Karaköz dedi: Bende USB belleğe Windows 8 yada Windows 10 kurmak istiyorum. Fakat en az kaç GB USB'ye ihtiyacım var onu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... En azından 16 GB olması lazım.
Metin Yağcı Hectopat Katılım 20 Şubat 2015 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2016 #16 Murat5038 dedi: Evet karışıklık olmuş bu araç ile kurabilirisniz: files - WinSetupFromUSB Genişletmek için tıkla... Programı kullanmak için yükleyeceğimiz windowsun ısosunun olması gerekiyor mu?
Murat5038 dedi: Evet karışıklık olmuş bu araç ile kurabilirisniz: files - WinSetupFromUSB Genişletmek için tıkla... Programı kullanmak için yükleyeceğimiz windowsun ısosunun olması gerekiyor mu?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Haziran 2016 #17 Metin Yağcı dedi: Programı kullanmak için yükleyeceğimiz windowsun ısosunun olması gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Tabi ki. Bu sadece araçtır.
Metin Yağcı dedi: Programı kullanmak için yükleyeceğimiz windowsun ısosunun olması gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Tabi ki. Bu sadece araçtır.
Metin Yağcı Hectopat Katılım 20 Şubat 2015 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2016 #18 Murat5038 dedi: Tabi ki. Bu sadece araçtır. Genişletmek için tıkla... Şimdi programın kullanımına baktımda anlamadım birşey bu program usbye kuruyor değil mi windows'u çünkü yaptıktan sonra usbden açıcamda bilgisayarı.
Murat5038 dedi: Tabi ki. Bu sadece araçtır. Genişletmek için tıkla... Şimdi programın kullanımına baktımda anlamadım birşey bu program usbye kuruyor değil mi windows'u çünkü yaptıktan sonra usbden açıcamda bilgisayarı.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Haziran 2016 #19 Evet.
spiderturk Megapat Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2016 #20 Metin Yağcı dedi: Şimdi programın kullanımına baktımda anlamadım birşey bu program usbye kuruyor değil mi windows'u çünkü yaptıktan sonra usbden açıcamda bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... ustam usb ye kurulum yaptığında çalışırsa rica etsem bilgilendirme geçer misin oldu yada olmadı diye.
Metin Yağcı dedi: Şimdi programın kullanımına baktımda anlamadım birşey bu program usbye kuruyor değil mi windows'u çünkü yaptıktan sonra usbden açıcamda bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... ustam usb ye kurulum yaptığında çalışırsa rica etsem bilgilendirme geçer misin oldu yada olmadı diye.