- Makaleler
- 3
Karıştırdınız sanarım bu multiboot yapmak için ama biz USB'ye Windows kurmaktan bahsediyoruz.
Karıştırdınız sanarım bu multiboot yapmak için ama biz USB'ye Windows kurmaktan bahsediyoruz.
En azından 16 GB olması lazım.Bende USB belleğe Windows 8 yada Windows 10 kurmak istiyorum. Fakat en az kaç GB USB'ye ihtiyacım var onu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Programı kullanmak için yükleyeceğimiz windowsun ısosunun olması gerekiyor mu?Evet karışıklık olmuş bu araç ile kurabilirisniz:
files - WinSetupFromUSB
Tabi ki. Bu sadece araçtır.Programı kullanmak için yükleyeceğimiz windowsun ısosunun olması gerekiyor mu?
Şimdi programın kullanımına baktımda anlamadım birşey bu program usbye kuruyor değil mi windows'u çünkü yaptıktan sonra usbden açıcamda bilgisayarı.Tabi ki. Bu sadece araçtır.
Şimdi programın kullanımına baktımda anlamadım birşey bu program usbye kuruyor değil mi windows'u çünkü yaptıktan sonra usbden açıcamda bilgisayarı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.