USB belleği kullanmadan format nasıl atılır?

CVRTOON

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
4 GB Ram
SSD veya HDD modeli
290 gb
Ekran kartı
Kart Türü PECORPON CORPORATION Kart sürüm 1.0
İşlemci
Inter(R) Core(TM) i5 CPU M450 @ 2.40 ghz 2400 mhz
Ben de Windows 7 format dosyası var lakin, format ISO dosyası yazdıramıyorum. ISO dosyası WinRAR şeklin de gözükmediğinden bilgisayara USB belleği kullanmadan nasıl format atabileceğimi soracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Disk ile atabilirsiniz ama nasıl yani WinRAR olarak gözükmüyor mu? Bir bakın isterseniz bilgisayarda WinRAR yüklümü diye.

Windows 7 de var mı? Hatırlamıyorum ama ayarlar>güncelleştirme ve güvenlik> kurtarma burada sıfırla gibi bir şey var mı? Eğer varsa ona basıp bilgisayarı komple formatlayabilirsiniz.

Disk ile atabilirsiniz ama nasıl yani WinRAR olarak gözükmüyor mu? Bir bakın isterseniz bilgisayarda WinRAR yüklümü diye.

Windows 7 de var mı? Hatırlamıyorum ama ayarlar>güncelleştirme ve güvenlik> kurtarma burada sıfırla gibi bir şey var mı? Eğer varsa ona basıp bilgisayarı komple formatlayabilirsiniz.
Hocam sizin attığınız yöntem var ama o format değil sadece kişisel dosyaları siliyor.

Sıfırlama yapmak isteğim Windows 7'nin kendi bozuk dosyaların dan kaynaklı. Tekrar sıfırlama yapar isem hala bozuk Windows 7 de kalmama ihtimalim var.

Hocam sizin attığınız yöntem var ama o format değil sadece kişisel dosyaları siliyor.

Neleri saklamak istediğinizi seçebiliyorsunuz diye biliyorum.
Birkaç kere oradan format atıp bütün bilgisayarı formatlamıştım.
Bir şey bile kalmamıştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı