USB belleği RAW formatından geri göndermek

WRP

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun zaman önce USB belleğim RAW formatına geçti sebebini tam hatırlamıyorum USB bellek bugün tekrar karşıma çıktı belki sonuç bulabilirim diye buraya yazıyorum internetteki çözüm yollarının neredeyse hepsini denedim. Ama bir türlü düzeltemedim format atma gibi çözümleri denedim. Disk yazma korumalı diyor bu konuyu nasıl çözebilirim? Yardımınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutları sırasıyla girin.

NOT: Başka diski sıfırlamanız veya başka diske bu işlemi uygulamanız durumunda oluşacak veri kaybı ve benzeri hiçbir sorunda sorumluluk bana ait değildir.

Kod:
diskpart
list disk
select disk 0 ;// Siz burada USB diskiniz olan numarayı seçeceksiniz. Ben 0 yaptım siz USB bellek hangi numaradaysa onu seçin.
clean
create partition primary
select partition 1 ;// Buraya dokunmayın
active
format fs=NTFS quick ;//Siz burada hangi formata formatlayacaksanız onu yazın. Ben NTFS yaptım siz isterseniz FAT32 yapabilirsiniz.
assign
exit

Eğer bu yolla sorun çözülmezse ChipGenius ile belleğinizi seçip altındaki bölümün TXT sonucunu paylaşın.

ChipGenius - Geçmiş

İçerisinde önemli denebilecek bir veri yok zaten komut satırını denedim ama çalışmadı txt sonucu da aşağıda paylaştım
2018-12-16_14-04-30.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı