USB belleğime virüs bulaşmış olabilir mi?

Makaleler
1
Merhaba. Okulların açıldığı ilk hafta kimya öğretmeni USB belleğini akıllı tahtaya takmıştı ve Z-kitap dosyalarını tahtaya kopyalamıştı. O sırada "musallat.exe" adlı dosya gördüm. Onu kopyalamamıştı ama. Bende unutup bütün Z-kitap dosyalarını USB belleğime kopyaladım tahtadan. Virüs bulaşmış mıdır? Bilgisayara takmadım.
Akıllı tahtada Pardus yüklü.
1. fotoğraf: Dosyalar ve klasörler. 2. fotoğraf: Her klasörün içi.

IMG_20210929_150846.jpg

IMG_20210929_150851.jpg

Akıllı Tahtalar çok sıkıntılı ve belleğe virüs girmiş olabilir, Biçimlendirme yapın.

Not: Çoğu hoca z-Kitap isimli uygulamayı kullanıyor fakat bence hiç güvenilir uygulamalar değil.

Hocam okulda kullanılan akıllı tahtaların genel hepsi virüs doludur, sizin payınıza düşen USB cihazınızı kendi bilgisayarınıza taktıktan sonra anti-virüs taraması yapmaktır.

Hocam okulda kullanılan akıllı tahtaların genel hepsi virüs doludur, sizin payınıza düşen USB cihazınızı kendi bilgisayarınıza taktıktan sonra anti-virüs taraması yapmaktır.
Akıllı Tahtayı açıp bir görev yöneticisi açayım dedim o kadar virüs dolu, gereksiz, boş yazılımlar var. Kusasım geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı