USB Belleğin İçinde USB Diskin Kısayolu Oluşması

Ramo28

Hectopat
Daha fazla  
Selam millet, benim bilgisayar USB belleğimin içine USB diskin kısayolunu atıyor. Bir çözümü var mı acaba? Yardımcı olun.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Önemli dosyalarınız yoksa USB'yi biçimlendirmeyi deneyin. İmzamdan Kaspersky 2015'i indirin ve tarama gerçekleştirin. (Mümkünse güvenli modda tarayın.) Sorun düzelmezse şunu deneyin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle bir sorun var artık. Bilgisayara da bulaşmış. Ne taksam aynısını yapıyor. AVG ile taradığım zaman bir şey bulamıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana da akıllı tahta dan bulaştı aslında mecburdum arkadaşların ödevi vardı avg beni uyardı ama ben avg yi susturdum gene arkadaş kurbanı olduk.

Bu sorunu ben yaşadım bir çok çözüm denedim fakat biri hariçinde hiç biri etkili olmadı. Virüs programlarıda bu virüsü bulmuyor zaten. Bu virüsü sadece Microsoft Security Essentials tanıyor. Windows 8 için kullanılmıyor bu program ama maalesef.. Windows 7 bilgisayarda cmd ekranına " attrib -h -r -s /s /d X:\*.* " yazın X yerine belleğin konum adını yazın. Klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster deyin. Kurtarmanız geren birşey vara kurtarın ve Microsoft Security Essentials ile belleğinizi tarayın. Otomatik olarak virüsü bulup temizleyecektir. Takiben flashınızı biçimlendirin. Bir çok kez başıma geldi ve bu yöntemle kurtardım...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı