USB bellek 8MB olarak görünüyor

Makaleler
1
Elimde bir ucu Lightning diğer ucu USB-A olan belleklerden var. Diskpart'tan formatlamayı denedim olmadı, Rufus'tan ön yüklenebilir değil olarak formatlamak isteyince hata verdi. Disk yönetiminde de tek part olarak görünüyor.
Nasıl kurtarabilirim? Ömrünü doldurmuş mudur?

rufus hata.png

disk yönetimi.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde bir ucu Lightning diğer ucu USB-A olan belleklerden var. Diskpart'tan formatlamayı denedim olmadı, Rufus'tan ön yüklenebilir değil olarak formatlamak isteyince hata verdi. Disk yönetiminde de tek part olarak görünüyor.

Eki Görüntüle 1785149
Eki Görüntüle 1785148

Önyüklenebilir değil ayarının altında bir ayar daha var, onu super Floppy disk yapıp dener misiniz hocam?

Elimde bir ucu lightning diğer ucu USB-a olan belleklerden var. Diskpart'tan formatlamayı denedim olmadı, Rufus'tan ön yüklenebilir değil olarak formatlamak isteyince hata verdi. Disk yönetiminde de tek part olarak görünüyor.

Eki Görüntüle 1785149
Eki Görüntüle 1785148

Bende yaşamıştım sende işe yaramı bilmiyorum ama bende bu şekilde yaradı Windows kurulu bir bilgisayardan NTFS olarak biçimlendirin. Biçimlendirdikten sonra disk yönetiminden kontrol edin.

Önyüklenebilir değil ayarının altında bir ayar daha var, onu super Floppy disk yapıp dener misiniz hocam?
Dediğinizi NTFS olarak denedim, hata aldım:
rufushata1.png

FAT32 olarak deneyince ek olarak bu hatayı aldım:
rufushatafat32.png

Bende yaşamıştım sende işe yaramı bilmiyorum ama bende bu şekilde yaradı Windows kurulu bir bilgisayardan NTFS olarak biçimlendirin. Biçimlendirdikten sonra disk yönetiminden kontrol edin.

Windows'tan hızlı biçimlendirmeyi tiklemeden NTFS olarak formatlamaya çalışınca bu hatayı aldım:
hata.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı