Çözüldü USB Bellek BIOS'da görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

YusufArslan

Kilopat
BIOS Boot sekmesinde ve Boot menüsünde ne SSD ne USB görünmüyor. FreeDOS olarak aldım işletim sistemi kuramıyorum. Araştırma yaptım ama işime yarayacak hiçbir şey bulamadım, yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun çözüldümü acaba aynı model PC'yi kardeşimde aldı format atamadılar bir türlü şimdi bu sayfayı onlara yönlendirdim

Güncelleme:

Rufus ile tekrar yapınca sorun düzelmiş
  • USB belleği nasıl hazırladınız?
  • Cihazı UEFI moduna aldınız mı?

Bu rehberimizi izlediniz mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

USB Belleği komut istemcisi üzerinden diskpart kullanarak hazırladım. Farklı USB Bellek ile de denedim durum aynı. Boot ekranına herhangi bir disk gelmiyor. UEFI Moduna nasıl alacağım? Cihaz Asus Vivobook 15 X512DA-EJ957

Sorun çözüldümü acaba aynı model PC'yi kardeşimde aldı format atamadılar bir türlü şimdi bu sayfayı onlara yönlendirdim

Güncelleme:

Rufus ile tekrar yapınca sorun düzelmiş

Dosya Ekleri

• 4578387c-724a-441b-9a74-4dcd00b82420.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 288
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba bu cihazdan aldım fakat çalışırken fan ile birlikte bir ıslık & çınlama sesi geliyor sorun benim cihazımda mı yoksa hepsindemi böyle acaba kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…