USB bellek boot etmeme ve Secure Erase yapamama sorunu

O zaman bootableyi düzgün yapamıyorsunuz. Farklı bir araç ile neyi bootable yapacaksanız yapın. Örneğin, Rufus veya Universal usb installer ile.

http://www.samsung.com/semiconductor/minisite/ssd/downloads/software/Samsung_Magician_Installer.zip
Bunu indir ve kur. Belleği fat32 olarak formatlayıp tekrar deneyebilirsin Secure erase için.

BIOS'un her yerinden foto almamışsın o yüzden kısıtlı yardım ediyoruz.
Video çektim. Tüm BIOS ayarlarını görebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Murat5038

Verdiğiniz linkteki dosyaları indiriyorum.

Nihayet boot ettirmeyi başardınız. Bravo. :) Peki buradan hangisini seçeceğim?

rsz_20170430_203650.jpg

@Murat5038

Bu arada 2 tane pencere çıkıyor. İkisine de evet diyorum. Burada mı hata yapıyorum acaba?
Görmeden birşey diyemem.
Gösterdiğin resimlere göre işlemler doğru ancak bellek adı koymaman gerekiyordu. Bellek adını silip enter'a bas.

Hmm. Anladım. Buradan sonra ne yapacağım? Secure erase diye bir bölüm göremedim.
Anlamamışsın işte. Diyorum ki sadece bir örnekti Gparted. Herhangi bir işine yarasın diye indir demedim sadece bootable'nin doğru yapıp yapmadığını kontrol etmek için vermiştim.

Görmeden birşey diyemem.
Gösterdiğin resimlere göre işlemler doğru ancak bellek adı koymaman gerekiyordu. Bellek adını silip enter'a bas.
Yok Samsung magician ile yine boot etmedi. Ne yapalım ne edelim şu programı çalıştıralım. SSD üzerinde başka program kullanmak istemiyorum.
Anlamamışsın işte. Diyorum ki sadece bir örnekti Gparted. Herhangi bir işine yarasın diye indir demedim sadece bootable'nin doğru yapıp yapmadığını kontrol etmek için vermiştim.
:D Samsung magician'nın hazırladığı USB bellek bir türlü boot etmiyor.

@Murat5038

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı