USB Bellek Bootable Yapma sonrası pc flash bellek görmemesi

bakura

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Recep baltaş'ın USB Bellek Bootable nasıl yapılır videosunu aynısını bende uyguladım.
Error diye bir sayfa çıktıktan sonra Flash bellek pc takınca pc algılıyor. Yanlız flash bellek görünmüyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu hortlatıyo gibi oldum sanırım ama aynı sıkıntıyı yaşıyorum ben de. Usb belleği bootable yapma rehberindekileri aynı şekilde uygularken HP USB Disk Storage Format Tool'da hata aldım ardından bilgisayarımda gözükmemeye başladı bellek, disk yöneticisinden görebiliyorum fakat harf atanmamış şekilde gözüküyor ve harf atamaya çalıştığımda "Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor" hatası alıyorum. Bir de şöyle bir şey var başka bilgisayarda görüp kullanabiliyorum belleği, bu sıkıntı benim bilgisayara taktığımda yaşanıyor ne yapılabilir acaba ? (HP USB Disk Storage Format Tool'la tekrardan biçimlendirdim başka bir bilgisayarda değişen bir şey olmadı.)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı