UEFİ için FAT32 gerek galiba ama nedense bunu seçemiyorum? Acaba Rufus mu sorunlu?
Son düzenleyen: Moderatör:
Kuruluyor diske ama format atmıyor. UEFİ seçiyorum Boot menüsünden ama yeniden başlayıp eski Windows sistemi açılıyor. Sadece UEFİ olarak denedim hep. Diğer seçeneği denemedim henüz BİOS Boot menüsünde.Böyle kurulmuyor mu?
UEFI atmasan yani GPT ve NFTS seçiliyken biostan flash bellegi üste alsan olmuyor mu?Kuruluyor diske ama format atmıyor. UEFİ seçiyorum Boot menüsünden ama yeniden başlayıp eski Windows sistemi açılıyor. Sadece UEFİ olarak denedim hep. Diğer seçeneği denemedim henüz BİOS Boot menüsünde.
Boot menüsünden seçiyorum zaten üste almaya gerek var mı ki?UEFI atmasan yani GPT ve NFTS seçiliyken BİOS'tan flash bellegi üste alsan olmuyor mu?
Microsoft sitesinden indirdim oldu bu sefer.ISO dosyası Technopat'dan yüklediyseniz bildiğim kadarıyla dosya boyutu 4 GB olduğundan NTFS olarak yazmanız gerekiyor. Olmadı Microsoft'un sitesinden indirin.
Bu sefer de sorun çıktı ya? Dosyaları yüklüyor gibi başlıyor ama sonra ''yükleme için bir tuşa basınız'' yazısı çıkmıyor ve yine direkt olarak sistem açılıyor.ISO dosyası Technopat'dan yüklediyseniz bildiğim kadarıyla dosya boyutu 4 GB olduğundan NTFS olarak yazmanız gerekiyor. Olmadı Microsoft'un sitesinden indirin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.