USB Bellek Formatlanmıyor

Markasını söyleyince ban mı yiyoruz? Neden söylemediniz bizde daha iyi modellere yönelirdik.
Sorun markasını söylemek veya ban yemek değil. Markasını unuttum. Hatırladığım kadarıyla _____ Smart gibi bir markaydı. O boşluğu hatırlamıyorum.
Sorun markasını söylemek veya ban yemek değil. Markasını unuttum. Hatırladığım kadarıyla _____ Smart gibi bir markaydı. O boşluğu hatırlamıyorum.
Düzenleme: İnternetten biraz baktım ve markası kesinleşti. "Hi Level". Almayın aldırmayın.

İşlem bitmeden farklı yazılımlar programlar açmayın. Belleğinizin boyutu düşebilir bilginiz olsun.
1 saat 40 dakika sonrasında işlem tamamlandı. USB tak çıkar yaptım ve sorunsuz çalıştı. Çok teşekkür ediyorum ilginiz ve alakanız için. Yaptığımız işlem tam olarak nedir? Neden böyle bir sorunu bu kadar çetrefilli işlemler sonucu halledebildik hocam?
Hocam, Murat hocayı konuya yönlendirdiğiniz için size de ayrıca teşekkür ederim. Demek ki mesaj silmeden sorunu çözebilmek mümkünmüş

Son düzenleme:
İlk olarak boyut dediğim gibi biraz düşmüş olmalı. Düştüyse bellek sektörlerinden birinde hasar almıştı o yüzden. Düşmediyse elektriksel bir sorundan veya Windows kaynaklı sorundan kontrolcü çipi bellekleri tanımayamadığından bu oluşmuş.
Yaptığımız işlem de kişiye özeldir, bu sorunlarda o şekilde yardım edilir bilgisi olsun konuyu gören.
Kontrolcü üreticisinin yazılımıyla çözmüş olduk o yüzden çetrefilli bir yöntem bu ve risklidir. Kurtarma amaçlı sadece denenebilir. Format, biçimlendirme olarak kullanılmaz.

Anladım hocam. "Yeni bir USB bellek alarak." da diyebilirdiniz Yardımcı olduğunuz için tekrardan teşekkür ederim.

Çözebileceğini düşündüğüm için etiketledim zaten. Sosyal bu yüzden var.

Çözebileceğini düşündüğüm için etiketledim zaten. Sosyal bu yüzden var.
Konuyla biraz alakasız ama merak ettiğim için soruyorum. Hakkı Alkanla bir bağlantınız var mı?

Yok. Muhtemelen gereksiz mesaj cezası alacağım ama cevap vermemek olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…