USB Bellek İçerisindeki Dosyaları Silemiyorum

MuhammedSC

Megapat
Makaleler
5
Daha fazla  
Klasörlerin boyutları içersinde film bulunmasına rağmen 116 KB gibi bir boyutta. Klasörü açmayı denersem yeni bir pencere olarak açılıyor. Silmeyi denediğimde ise silinmiş gibi gözüküyor fakat USB'ye tekrar baktığım zaman dosyalar tekrardan gözüküyor ve yer açılmıyor.

USB'yi bilgisayara takın, ''Bu Bilgisayar''a tıklayıp oradan USB'nizin üstüne sağ tık yapıp özelliklere gelin. Orada temizlik ile ilgili bir buton vardır illaki ve ona basın. Sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.

Klasörlerin boyutları içersinde film bulunmasına rağmen 116 KB gibi bir boyutta. Klasörü açmayı denersem yeni bir pencere olarak açılıyor. Silmeyi denediğimde ise silinmiş gibi gözüküyor fakat USB'ye tekrar baktığım zaman dosyalar tekrardan gözüküyor ve yer açılmıyor.
Virüs programıyla temizle ve usb normal boyuta geri kazandırmak için aşağıdaki basamakları izle:
  1. cmd
  2. diskpart
  3. list disk
  4. select disk 2
  5. clean
  6. create partition primary
  7. select partition 1
  8. active
  9. format fs=ntfs quick
  10. 100 percent completed
Hazır program kullanarak yapmak istersen Bootice program senin yerine bu işlemleri yapacaktır.

@Rocker Bahsettiğiniz tek seferlik silmeye yarıyor. Tekrar içine dosya attığımda yine aynı problemi yaşıyorum. Bu arada klasörler "Klasör" olarak değil "Ekran koruyucu" olarak gözüküyor.

Bu arada klasörler "Klasör" olarak değil "Ekran koruyucu" olarak gözüküyor.
Buradan USB belleğinize virüs bulaştığı anlaşılıyor. Aynı sorun bende de vardı. Emsisoft Emergency Kit programını kullanarak temizleyip daha sonra USB belleği sıfırlayarak çözmüştüm. Derin tarama için KIS 2019 ile sistemini tarat.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı