R Regionella Megapat Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 820 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2019 #11 Zip olarak değil de zip dosyasını dışarı çıkararak flaş belleğin ana dizinine attın mı?
Merry Kilopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 870 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 28 Şubat 2019 #12 Regionella dedi: Zip olarak değil de zip dosyasını dışarı çıkararak flaş belleğin ana dizinine attın mı? Genişletmek için tıkla... Tabi ki ZİP den çıkan dosyanın içinden bios doyasını direk kopyalayıp attım flash bellekte ana dizine.
Regionella dedi: Zip olarak değil de zip dosyasını dışarı çıkararak flaş belleğin ana dizinine attın mı? Genişletmek için tıkla... Tabi ki ZİP den çıkan dosyanın içinden bios doyasını direk kopyalayıp attım flash bellekte ana dizine.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 28 Şubat 2019 #13 Merry dedi: Ben yanlış bir yerden yanlış bir şey mi indiriyorum peki? Daha sonraki güncellemeleri yapabilmek adına soruyorum nerede hata yapmışım? Genişletmek için tıkla... Evet. Sana ait olmayan BIOS'u indiriyorsun. Sonraki güncellemelerinde 7A34 yazan en günceli indirmek zorundasın.
Merry dedi: Ben yanlış bir yerden yanlış bir şey mi indiriyorum peki? Daha sonraki güncellemeleri yapabilmek adına soruyorum nerede hata yapmışım? Genişletmek için tıkla... Evet. Sana ait olmayan BIOS'u indiriyorsun. Sonraki güncellemelerinde 7A34 yazan en günceli indirmek zorundasın.