USB bellek ile Windows 8.1 kurmak

Shadowslayer

Kilopat
Makaleler
2
Merhabalar,

CD olmadığı için USB bellek ile bilgisayara format atmak istiyorum. Bilgisayarımın işletim sistemi Windows 7. Windows 8.1 kurmak istiyorum ama herhangi bir kaynak bulamadım format atmak için.
Elinizde bir video ya da internet sitesi var mı? Bir de şu format attıktan sonra internet getirme işleri için de yardım gerek. Teşekkürler.

Düzenleme: Şimdi düşündüm de Windows 10'da olur.

Son düzenleme:
Kurabilirsiniz. Rufus ile ISO dosyasını yazdırırken bölüntü tablosunu (Disk bölüm düzeni yazıyor Rufus'ta) MBR olarak seçmeniz yeterli (Rufus 3.x sürümü ile MBR seçeneğini seçince ISO dosyası UEFI olarak değil Legacy olarak yazdırılır). Yalnız emin olmak için "Hedef Sistem" bölümünde BIOS yazdığına emin olun, UEFI yazmamalı MBR seçince. Ardından yapılacak işlemler aynı yine.

Boot menüsünü açtıktan sonra karşıma 4 seçenek çıkıyor bir tanesi Removable Devices diye ona basıyorum açılınca kurulum çıkmıyor Windows normal başlıyor USB'de takılı neden?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı