Maalesef dediğinin olması zor Linux dağıtıcılarına bakabilirsin sadece.
macOS için Hackintosh bilgisi gerekli. Ve USB olmadan yapamazsın. Sistemine göre açıklık getirelim.
Hackintosh bir cihaza mı kurulum yapacaksınız? Eğer öyle ise yapabileceğinizi pek sanmıyorum çünkü genel olarak Hackintosh ise yapılabilecek pek bir yol yok. Bunun dışında belki diskin bir partisyonuna EFI gibi şeyleri hazırlayabilirseniz olabilir ama uğraştığınıza değer mi emin değilim. Tabi gerçek bir Mac cihaz kullanıyorsanız ve çok eski değil ise "Internet Recovery" özelliğini bir deneyin. İşinize yarayacaktır muhtemelen.
Ne yazık ki buna bir çözüm yok. Sizin elinizde şu anda 4 GB USB bellek bile olsa size kurulum yapabiliriz. Bu arada, sistem bilgileriniz nedir ilk öncelikle.
Ama bazı cihazlar için efsane diyebilirim Hackintosh. MSI modern 14 vardı ona kurdum bütün her şeyi yaptım DSDT patchledim falan. Boşta 30 derece video izlerken falan 38 derecelere geçiyor.
Hayır. Gerek yok OpenCore içinde bir tool var görürsün recovery mod olarak indirmene sağlıyor OS X'i. Sen bunu Windows EFI'sini boot edip OpenCore Bootloader ve recovery şeyini ayarını yaparsan kurarsın.
Hayır. Gerek yok opencore içinde bi tool var görürsün recovery mod olarak indirmene sağlıyor osxi. Sen bunu windows EFIsini boot edip opencore bootloader ve recovery şeyini ayarını yaparsan kurarsın.