Çözüldü USB bellek olmadan Windows sıfırlama olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

384311

Hectopat
Makaleler
6
Yeni bilgisayar aldım ve FreeDOS beklerken Windows 10 çıktı. Fakat iş sürümü kurmuşlar galiba. Bilgisayarın izlendiği yazıyordu. Ben de format çekmek istedim. Ayarlarda dolaştım ve sıfırla seçeneğini buldum. Bilgisayar şu anda fotoğraftaki durumda ilerliyor. Ama USB bellek takmamı istemedi. Doğru mu ilerliyorum?

Dosya Ekleri

• IMG20210707154932.jpg
    134,8 KB · Görüntüleme: 117
Sıfırlama işlemi Windows türünüzü değiştirmez. Temiz kurulum yapmalısınız.

Bu rehberler işinizi görecektir:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Temiz kurulum yapmadığınız sürece USB bellek istemez.

Şu an da yaptığınız işlem sıfırlamadır. Windows değişmez sadece içindeki bilgiler silinir. Bilgisayarı ilk aldığınız günkü gibi olur yani. Format atmak için istediğiniz Windows sürümünün ISO dosyasını indirip Rufus ile USB ye yazdırmanız daha sonrasında bilgisayarı kapatıp boot menüsünden işleminizi yapmanız gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…