USB bellek "Sürücüsünde disk yok" hatası

Eğer aynı ise flashınız RAW'dan da beter olmuş tanımıyor aygıtı. Bilgisayarınız başka flashınızı görüyor ise flashınız rahmetli olmuştur kart olarak. Başka bir bilgisayar da deneyin sonuç aynı ise flash ın kart oksitleme varsa kolonya ile temizleyin düzelme ihtimali %40

Okulda akıllı tahtaya takmıştım. Sonra eve geldim 2-3 gün sonra böyle oldu. Tahtaya taktım diye olmuş olabilir mi?

Okulda akıllı tahtaya takmıştım. Sonra eve geldim 2-3 gün sonra böyle oldu. Tahtaya taktım diye olmuş olabilir mi?
Bilemiyorum akıllı tahtanın usb çıkışları sağlam mı yakmışta olabilir. Flask disk ler nazik parçalardır en ufak bir terslikte arızaya kavuşabilir. Özelliklede bazı bilgisayar kasalarının ön usb portları yanlış takıldığında yanmaya sebep olabiliyor. Her cihaza takmamak gerek flashı takacağımız cihaz güvenilir ve çalışır olduğundan emin olmak lazım. İnşAllah çözülür.

Aynı sorun bende de var. Geçen hafta USB sürücüme birikmiş resimlerimi atıyordum. Fakat 3 kez elektrik kesildi geldi, USB sürücümü FAT32'ye çevirdi, ve şu anda görünmez konumunda ve "Çıkarılabilir Disk" olarak görünmekte. Hiçbir çözüm bulamadım... Çözümü var mı bunun?

Aynı sorun bende de var. Geçen hafta USB sürücüme birikmiş resimlerimi atıyordum. Fakat 3 kez elektrik kesildi geldi, USB sürücümü FAT32'ye çevirdi, ve şu anda görünmez konumunda ve "Çıkarılabilir Disk" olarak görünmekte. Hiçbir çözüm bulamadım... Çözümü var mı bunun?
Hocam biraz geç oldu kusura bakmayın ama hala çözümü bulamadım ben de. Büyük ihtimalle TV'ye taktığım zaman akımdan dolayı bozuldu. Bir tamirciye götürüp halledebilecek mi bakmak istiyorum. Şuan benim bilgisayarım da gizli öge olarak görüyor ve açılmıyor.

Hocam biraz geç oldu kusura bakmayın ama hala çözümü bulamadım ben de. Büyük ihtimalle TV'ye taktığım zaman akımdan dolayı bozuldu. Bir tamirciye götürüp halledebilecek mi bakmak istiyorum. Şuan benim bilgisayarım da gizli öge olarak görüyor ve açılmıyor.
Aynısı bende de öyle. Bende bile gizli öge olarak görünüyor ve açmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı