USB bellek takıldığında otomatik yazılım çalışması

Atakan K

Moderasyon Ekibi Üyesi
Süper Moderatör
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super |
Merhaba. Ben hazırladığım BAT dosyasını USB'yi herhangi bir bilgisayara taktığımda otomatik olarak o BAT dosyasının çalışmasını istiyorum. Bunun için bana yardım edebilir misiniz?

Merhaba. Ben hazırladığım BAT dosyasını USB'yi herhangi bir bilgisayara taktığımda otomatik olarak o BAT dosyasının çalışmasını istiyorum. Bunun için bana yardım edebilir misiniz?
Win 8 üstünde otomatik çalışma olayını güvenlik sebeplerinden dolayı devre dışı bıraktılar diye biliyorum. Ancak gene de bu özellik açılabilir diye biliyorum: Enabling and Disabling AutoRun - Win32 apps

Hocam ben flashtaki autorun. İnf dosyasının flashı hangi bilgisayara takarsam takayım o dosyanın otomatik olarak çalışmasını istiyorum. Bu autorun kilidini flashı takar takmaz otomatik olarak geçemez miyim?

Hocam ben flashtaki autorun. İnf dosyasının flashı hangi bilgisayara takarsam takayım o dosyanın otomatik olarak çalışmasını istiyorum. Bu autorun kilidini flashı takar takmaz otomatik olarak geçemez miyim?
Flashı takar takmaz gaybtan bir program gelip autorun devre dışı ise açarsa neden olmasın. Onun dışında olmaz.

Buyrun hocam:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı