D diomfire Hectopat Katılım 29 Mart 2018 Mesajlar 12 6 Şubat 2019 #1 USB bellek taktığım ve telefonu USB kablosu ile PC'ye bağladığımda critical process died hatası alıyorum. Ne yapmalıyım? Minidump.rar Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2019
USB bellek taktığım ve telefonu USB kablosu ile PC'ye bağladığımda critical process died hatası alıyorum. Ne yapmalıyım? Minidump.rar
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 7 Şubat 2019 #2 diomfire dedi: USB bellek taktığım ve telefonu USB kablosu ile PC'ye bağladığımda critical process died hatası alıyorum. Ne yapmalıyım? Minidump.rar Genişletmek için tıkla... Buraya bir bak: CRITICAL-PROCESS-DIED mavi ekran - Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
diomfire dedi: USB bellek taktığım ve telefonu USB kablosu ile PC'ye bağladığımda critical process died hatası alıyorum. Ne yapmalıyım? Minidump.rar Genişletmek için tıkla... Buraya bir bak: CRITICAL-PROCESS-DIED mavi ekran - Technopat Sosyal
Caner A Megapat Katılım 4 Haziran 2015 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2019 #3 Usb bellek yuvalarını temizle. ve bilgisayarını Malwarebytes ile tarat. Artı 0 Eksi