USB bellek Windows 11 kurulumu sonrası bozuldu

638187

Decapat
FreeDOS laptopa Windows 11 kurmak için USB belleğimi kullandım. İşim bittikten sonra biçimlendirdim. Artık içine yüklediğim dosyaların çoğu kendi kendine siliniyor, bazıları bozuluyor ve açılmıyor, küçük bir miktarı sağlam kalıyor. Çözülebilir bir durum mudur?

Bir diğer belleğim tamamen fotoğraf doluydu o da bozulmuş ve PC'ye takınca biçimlendir seçeneği çıkıyor. Biçimlendirmeden fotoğrafları kurtarmak mümkün mü?

FreeDOS laptopa Windows 11 kurmak için USB belleğimi kullandım. İşim bittikten sonra biçimlendirdim. Artık içine yüklediğim dosyaların çoğu kendi kendine siliniyor, bazıları bozuluyor ve açılmıyor, küçük bir miktarı sağlam kalıyor. Çözülebilir bir durum mudur?

Bir diğer belleğim tamamen fotoğraf doluydu o da bozulmuş ve PC'ye takınca biçimlendir seçeneği çıkıyor. Biçimlendirmeden fotoğrafları kurtarmak mümkün mü?

USB belleğinizi takınca Windows'un disk yöneticisinden kurtarma veya sağlıkla ilgili bir denetim var ise onu deneyin Windows bazen bellek sorunsuzsa bile okuyamıyor 3. parti biçimlendirme uygulamasıda deneyebilirsiniz belki biçimlendirmede sorun olmuştur veya dosya sistemini yanlış seçmişsinizdir internetten yardım alarak biçimlendirmeyi deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı