USB Bellek WinRAR erişim izni sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mr. Marc

Hectopat
Bundan 2 gün önce DVD'ciden, Assassin's Creed 2'yi almıştım. DVD'yi laptopa taktığım zaman okumamıştı, halbuki DVD okuyucu. Windows 10 kullanıyorum fakat 7'den 10'a geçmeden önce sorunsuz çalıştırabiliyordum DVD'leri.

Okumadığını gördüğüm zaman, yakın bir arkadaşıma gitmiştim. Onlardan DVD'yi çalıştırıp, USB belleğime atmıştım. Eve tekrar gittikten sonra USB belleğimi taktım. Ancak WinRaR işaretinin üstünde kilit işaretini gördüm.

Bu sorunun sebebini bir türlü çözemedim.

Açmaya çalıştığım zaman:

"H:\AC2\AC2.part1.rar açılamıyor"

hatası ile karşılaşıyorum. Ayrıca bu hata sadece bu dosyalarda geçerli, USB bellekteki diğer dosyalar sorunsuz. Arkadaşımda oyunu sorunsuz kurdum(Masaüstüne atıp), ne olmuşsa benim laptoptan kaynaklı sanırım.

Bu dosyayı masaüstüne kopyalamaya çalışınca:

"Bu dosyayı kopyalamak için yönetici izni sağlamalısınız" uyarısı gelince "Devam" diyorum.

Hemen ardından "Bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için Administrators size izin vermelidir" uyarısı geliyor.

Bunun çözümünü aradım; Yıllar önce Recep Baltaş Abinin yazmış olduğu çözüm yolunu denedim fakat bundan da sonuç alamadım:

Ve artık sizden çözüm bekliyorum :/

Not: Resim koyacaktım fakat telefon ile çektiğim için boyut düşüremedi.

Not2: Dosyaların rengi "Yeşil", bu sorun ile bir bağlantısı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan oyun için destek sağlamıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…