USB bellek yavaşlığı

MayfaMamut

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (Lise)
1602929183508.png

Resimde görüldüğü gibi Rufus ile FreeDos yazdırdım (yazması 30 dk dan fazla sürdü ) şimdi dosyalarını silip kullanayım dedim ama aşırı yavaş ilerliyor. Sizce ne yapmam lazım?
USB bellek Hi-Level'ın A101'den almıştım 32GB'lık bir model.

Eki Görüntüle 705018

Resimde görüldüğü gibi Rufus ile FreeDOS yazdırdım (yazması 30 dk dan fazla sürdü ) şimdi dosyalarını silip kullanayım dedim ama aşırı yavaş ilerliyor. Sizce ne yapmam lazım?
USB bellek Hi-Level'ın A101'den almıştım 32 GB'lık bir model.

USB belleklerin yavaş olması çok normal 512 GB Samsung flash bellek bile maksimum 30 megabit okuma ve yazma hızına sahip.

USB bellekler rastgele yazma ve okumada çok düşüklerdir ve küçük bir yapıya sahip olduğu için ısınır ve git gide yavaşlar. Ben yavaşlamasın diye kendi plastik kabını söküp alüminyum plaka ile soğutucu yapmıştım 30 dakika testte 37mb/sden 31, 5 mb/s e kadar gerileyen flash disk 30 dakika boyunca 38mb/s de kaldı.

USB bellekler rastgele yazma ve okumada çok düşüklerdir ve küçük bir yapıya sahip olduğu için ısınır ve git gide yavaşlar. Ben yavaşlamasın diye kendi plastik kabını söküp alüminyum plaka ile soğutucu yapmıştım 30 dakika testte 37mb/sden 31, 5 mb/s e kadar gerileyen flash disk 30 dakika boyunca 38mb/s de kaldı.

Dışı zaten alüminyum ama ısınıyor.
Hızlı biçimlendir tik işaretini kaldırıp, biçimlendirip dene.

Deneyeyim.
Biçimlendirmeyi başlattım bitince dönüş yapacağım.
Yaklaşık 8 saattir PC açık normal biçimlendirme %25 gibi bir seviyede ilerlemiş belleği çıkardım normal biçimlendirme yaptım şu an yazma hızı 177kb/sn. Sanrım Hı Level'in USB bellekleri sıkıntılı.
Yeni bir şey fark ettim USB bellek telefonda daha hızlı çalışıyor bu USB bellek ile alakalı bence PC portlarinda sıkıntı yok çünkü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı