hayaldeolan

Hectopat
Katılım
18 Kasım 2018
Mesajlar
399
Makaleler
1
Çözümler
2
Merhabalar kısa bir süre önce 32 GB lık USB belleğimi kaybettim ve için de kişisel fotoğraflardan tutunda oyunların save dosyalarına kadar bir çok şey vardı. Bundan sonra kaybolan USB belleğimi bulan birisi bana geri vermese bile içindekilerine hiç bir şekilde bakamasın (Tabii ki normal bir kullanıcı için diyorum bu durumu. Bilgisayardan çok çok iyi anlayan birisi için demiyorum). Yani o belleği kendisi kullanmak istese bile biçimlendirmekten başka bir çaresi olmasın. USB bellekler için sorun çıkarmayacak bir güvenlik yazılımı önerir misiniz? Bu güvenlik yazılımının her hangi bir bilgisayarda sorun çalışması lazım.
 
Windows 10 için söylüyorum. Başlat, ayarlar, sistem, hakkında kısmına girin. Hakkında kısmında bitlocker ayarları olması lazım. Bende yok neden yok onu bilmiyorum. Sizde varsa şu linki bir inceleyin.
398412
 
Windows 10 için söylüyorum. Başlat, ayarlar, sistem, hakkında kısmına girin. Hakkında kısmında bitlocker ayarları olması lazım. Bende yok neden yok onu bilmiyorum. Sizde varsa şu linki bir inceleyin.
Eki Görüntüle 398412
Windows'un Pro ve Enterprise sürümlerinde var o özellik. O yüzden gözükmüyor sizde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki Windows haricinde başka sistemlerde de çalışır mı?
Bitlocker bölümüne Linux altında, FUSE kullanan (ya da olmayan) bir açık kaynak sürücüsü olan Dislocker'ı kullanarak erişebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
@Murat5038 peki bu programlar her sistemde çalışır mı? Bunları çalışması için o cihaza bu programları yüklemek gerekmez değil mi?

Ücretliler genelde daha çok destek verir bu yüzden ücretsiz sistemlerde genelde Windows altyapısına destek verilir.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı