USB Bellekte bozulan resimler

chronic

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, USB belleğimde eski fotoğraflarım vardı. Bir gece baktığımda neredeyse hepsi bozulmuş gibi görünüyor. Bunun nedeni ne olabilir? Bu yüzden olduğunu düşündüğüm 2 durum var: Steam üzerinden USB belleğe oyun yükleme ve uzun süreli PC'de takılı kalması. Sizce neden olabilir?

Selam arkadaşlar, USB belleğimde eski fotoğraflarım vardı. Bir gece baktığımda neredeyse hepsi bozulmuş gibi görünüyor. Bunun nedeni ne olabilir? Bu yüzden olduğunu düşündüğüm 2 durum var: Steam üzerinden USB belleğe oyun yükleme ve uzun süreli PC'de takılı kalması. Sizce neden olabilir?

Tıkladığında açılmıyor mu? Ne gibi bir hata veriyor?

Bozulmuş gibi görünüyordan kastınız ne hocam? Fotoğraflar mı bozuk? Blurlu veya düşük kalite mı?

1698672048127.png

genel olarak fotoğraflar böyle, böyle olmayanlar ve hafiften görünenler ise sağda altta ki gibi bozuk görünüyor. bozuk jpeg'lere girmeye çalıştığımda ise ''Ne yazık ki biçim Şu anda desteklenmediğinden fotoğraflar bu dosyayı açamıyor. dosya bozuk'' hatası ile karşılaşıyorum

Aynı sorun bende de var. USB belleğimdeki fotolarım bozuk görünmekte. Üstelik "Ne yazık ki biçim Şu anda desteklenmediğinden fotoğraflar bu dosyayı açamıyor. dosya bozuk" hatasını bende alıyorum... Her programı denedim, hiçbiri işimi görmedi... Yardımcı olabilecek olan varsa, yorumumu alıntılayarak açıklasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı