USB bellekte uygulama açılabilir mi?

UstaGT

Decapat
Merhaba bir uygulama veya oyun indireceğim ve bu oyunu kurarken kuruluk bölgesini USB bellek olarak seçip USB belleğe kurdum o oyunu, uygulamayı açabilme ihtimalim var mı ve eğer açılırsa USB bellekte mi çalışır bu uygulama ve eğer diyelim ki bu uygulama virüslü USB bellek mi etkilenir yoksa bilgisayar mı?

Not: USB bellekte oyun oynamak, uygulama açmak için USB belleğin okuma yazma hızının iyi olması gerektiğinin farkındayım aşağıya uyarı yazmanıza gerek yok.

USB 3.0 altında USB yuvasına sahipseniz hiç uğraşmayın çok uzun sürer kurulum ve uygulama açılma süresi.

Peki eğer diyelim ki virüslü bir şey kurdum ve farkında değilim bu bilgisayara mı zarar verir yoksa USB belleği mi ele geçirir ne olur?

Hocam bende düşünmüştüm bunu açılır açılmasına ama USB çok ısınır çünkü USB bunun için tasarlanmadı.
Aslında growtopia oynamayı düşünüyorum çok ağır bir oyun değil bence öyle

Peki eğer diyelim ki virüslü bir şey kurdum ve farkında değilim bu bilgisayara mı zarar verir yoksa USB belleği mi ele geçirir ne olur?

Aslında Growtopia oynamayı düşünüyorum çok ağır bir oyun değil bence öyle.

Hocam virus etki eder mi etmez mi bilmem ama deniyeceğiniz oyun hafif. Bence deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı