W Walterwhite11 Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #1 USB belleği dün taktım açıldı. Her şey duruyor bugün baktım GB dolu ama dosyalar yok. Videolardaki CMD ile kodlamaları denedim olmadı. Virüs girdiğini anladım nasıl kurtarabilirim? Acil yardım lazım.
USB belleği dün taktım açıldı. Her şey duruyor bugün baktım GB dolu ama dosyalar yok. Videolardaki CMD ile kodlamaları denedim olmadı. Virüs girdiğini anladım nasıl kurtarabilirim? Acil yardım lazım.
Bateman_P Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 468 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben bu yöntemle çözmüştüm arkadaşta da aynı sorun vardı. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben bu yöntemle çözmüştüm arkadaşta da aynı sorun vardı.
KS KS W Walterwhite11 Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #3 Bateman_P dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben bu yöntemle çözmüştüm arkadaşta da aynı sorun vardı. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi denedim ama olmadı fakat dolu gözüküyor verilier silinmemiş gibi duruyor çözemedim Artı 0 Eksi
Bateman_P dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben bu yöntemle çözmüştüm arkadaşta da aynı sorun vardı. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi denedim ama olmadı fakat dolu gözüküyor verilier silinmemiş gibi duruyor çözemedim