Direk içine atarak yapamazsınız.
Rufus isimli programı indirerek USB'ye yazdırın sorun çözülecektir.
Direk içine atarak yapamazsınız.
ISO'yu atmıyor kardeşim içindekileri atıyor bende bu şekilde yapıyorum kaç defa da yaptım.
rufus ile yaptım yine olmadıKolay ve doğru yöntem varken neden zorladığınız anlayamadım?
Rufus ile 10 saniyesini almayacak, eğer dediğiniz olmaz ise arkadaşın zamanı gidecek boşu boşuna.
Evet normalde iso olarak iniyo ama nedense zip olarak indi. 1 ay önce arkadaş içinde yapmıştım yine zip olarak inmişti.iso dosyası normalde zip olarak inmemesi lazım diye biliyorum. Windows 8.1.iso şeklinde bir dosya indirmediniz mi ?
Yanlış formatı seçmiş olabilirsiniz, eğer eminseniz gerekli BIOS ayarlarını yaptığınızdan emin olun.rufus ile yaptım yine olmadı
Evet dediğiniz gibi yapamamam imkansız. Baktığım zamanda yanlış yaptığım bir şey yok. Gerek arkadaşlarım gerek kendi bilgisayarım olsun bir çok kez format attım. Neden böyle oldu anlamadım. Şu an başka bir siteden indiriyorum eğer bu da olmaz ise bi çaresini buluruz elbet.Yanlış formatı seçmiş olabilirsiniz, eğer eminseniz gerekli BIOS ayarlarını yaptığınızdan emin olun.
Aksi takdirde yapamamanız imkansız.
Dediğiniz gibi ISO'da bir sıkıntı olabilir.Evet dediğiniz gibi yapamamam imkansız. Baktığım zamanda yanlış yaptığım bir şey yok. Gerek arkadaşlarım gerek kendi bilgisayarım olsun bir çok kez format attım. Neden böyle oldu anlamadım. Şu an başka bir siteden indiriyorum eğer bu da olmaz ise bi çaresini buluruz elbet.
Evet dediğiniz gibi yapamamam imkansız. Baktığım zamanda yanlış yaptığım bir şey yok. Gerek arkadaşlarım gerek kendi bilgisayarım olsun birçok kez format attım. Neden böyle oldu anlamadım. Şu an başka bir siteden indiriyorum eğer bu da olmaz ise bir çaresini buluruz elbet.
Durumu hallettim. Seçerken hep usb fdd yi seçiyordum. Ki şu ana kadar attığım tüm formatlarda bu yolu kullandım ama içimden usb zip denemek geçti ve deneyince oldu.Haklısın neden olmayanı söyleyeyim ki oluyor çünkü ben hep böyle ISO'ları açıp kopyala yapıştır yapıp format atarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.