Arkadaşlar sorunu anladım ilk 1GB sectorler sağlam diğerlerindede veri olduğu gibi duruyor. Lakin bu bozuk sectorlere veri yazamıyoruz(16 GB oldu 1GB

).Ben önceden flaşın içine Android X86 kurmuştum bir baktım bütün zil sesleri duruyor bozuk sectorlerdeki. Bad sector tarayıcıları sadece okuma testi yaptığı için de sorun bulamıyorlar. Quick format sadece Partition'ları ve dosya sistemi headerlerini siler yani quick format atarsanız aslında verileriniz silinmez(tabii ki üstüne veri yazmassanız).Bazı yerlerinde veri yazılmayan korumalı flash bellek büyük ihtimalle fiziksel olarak arızalanmıştır yapacak bir şey yoktur. Ya sağlam yerlerini kullanırsınız ya da yenisini alırsınız. Bad sector taraması yapsanız da hiçbir şey çıkmaz. Ve eğer bozuk sectorlere yazmaya kalkarsanız PC niz donar ve flaşın bağlantısı kopar.
Normalde dosya sistemleriyle ilgili bilgim vardı bunun sayesinde artık daha fazla bilgi sahibiyim. Umarım bu bilgiler işinize yarar.
Bu arada neden bozulduğunu öğrendim çünkü hafıza kartımda aynı PC'de bozuldu. Ben laptop kullanıyorum, şarja taktığım zaman laptopun herhangi bir yerine kulağımı değdirdiğimde elektrik çarpıyordu. Sanırım bu elektrik flaşa zarar verdi. Ayrıca flaşımda metaldi. Çoğu laptop böyle o yüzden laptop şarja takılıyken USB, kart, telefon hiçbir şey takmayın(Klavye fareye bir şey olmaz

).Bunu yeni fark ettiğim için kendimi boğmak istiyorum
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Arkadaşlar bu programla hemen hemen her şeyi yapabilirsiniz. Ben bu programı kullanıyorum diğerlerine pek ihtiyaç duymuyorum. Low level format, silinmiş dosya kurtarma, sector temizleme, sector aralığı ayırma her şey var.
Konu kilit.