Çözüldü USB bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

delvarto

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Orta Doğu
Daha fazla  
Merhaba, Flash'a dosya atıyordum. Bir ara mutfağa gittim geldim ki gönderim iptal olmuş, flash da takılı gözükmüyor. İçindeki dosyalar önemli. Restorer vs. birkaç program denedim ama gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar bir güncelleme yapmak istiyorum. Çok şükür saatlerdir uğraşlarım sonucu hem verilerimi kurtardım hem usb'yi kullanabilir hale getirdim. Biraz bahsedeyim:
Başlangıçta benim amacım iki farklı usb'de olan verilerimi tek bir usb'de toplamaktı. Bu işlemi yaptıktan sonra verileri çıkarttığım usb'yi biçimlendirmiştim. Biçimlendirdiğim usb'den gerekli programlar sayesinde verilerimi çok şükür geri getirebildim. Bozulan usb'yi ise birkaç şey yaptıktan sonra kullanılabilir hale getirdim. Fakat garip olan şu ki her şeyden önce usb 32gb olarak gözüküyordu, ben usb'yi geri getirdikten sonra 24gb olarak gözüküyor.
Genel olarak böyle.
Merhaba, Flash'a dosya atıyordum. Bir ara mutfağa gittim geldim ki gönderim iptal olmuş, flash da takılı gözükmüyor. İçindeki dosyalar önemli. Restorer vs. birkaç program denedim ama gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Konsolu yönetici olarak çalıştırıp, diskpart ve ardından list disk yazar mısınız? Diskiniz görünüyor mu?

Bende de olmuştu böyle bir şey, kurtaramadım çöpe attım neyse ki boştu flash

Disk yönetiminde de mi gözükmüyor?

Eğer orada da gözükmüyorsa başka porta takmayı deneyin. O da olmazsa geçniş olsun, fiziksel olarak müdahele gerekir.
Ekran görüntüsü 2024-02-04 184347.png

Konsolu yönetici olarak çalıştırıp, diskpart ve ardından list disk yazar mısınız? Diskiniz görünüyor mu?
Eki Görüntüle 2107261

Bende de olmuştu böyle bir şey, kurtaramadım çöpe attım neyse ki boştu flash
Benim için şu an önemli olan içindekileri kurtarmak. :/

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı