Valla ben bulamadım dediğiniz kabloyu bulsam alacaktım.Adaptör ben de 280 de sıkıntı olur mu az olması?Hocam ben RTX 4080'li ve i9 işlemcili modeli aldım o yüzden 330W ile geldi bende. Yalnız bende 2 monitor var harici biri zaten HDMI diğeri hem DP hem de HDMI destekliyor ama şimdi Türkiye'de istediğimiz Type-C to DP kablo yok. O zaman mecbur HDMI alacağım ama Type-C 3.2gen2 to HDMI olan kablo var mı bildiğiniz? Ben henüz bakmadım ama bildiğiniz varsa şimdiden tavsiyenizi alayım
Vallahi ben bulamadım dediğiniz kabloyu bulsam alacaktım. Adaptör ben de 280 de sıkıntı olur mu az olması?
Hocam sizin laptopta işlemci ve ekran kartı modeli nedir? 4060'sa çok problem olacağını sanmıyorum ama bellide olmaz. Bazılarında bataryadan yeme durumu mevcutmuş bende şu ana kadar olmadı şükür. Ama bende korkarak aldım hatta Türkiye'deki satan firmada özellik kısmında batarya için 280W yazıyordu ama 330W geldi. Yanlış yazmışlar sanırım. Ek olarak bu bataryadan yeme durumu PC tam yükteyken oluyor yani triple a denen sağlam grafikli oyunlar RDR2, BF2042 God of War vesaire gibi oyunlarda ama hemen düşmüyor genelde sorun olsa bile en az bir yarım saat 1 saat oynamanız lazım Full Ultra ayarlarda. Ek olarak timespy testi yapabilirsin bilgisayarına eğer 4060 ekran kartı varsa testte ekran kartının 140W güç çekebilmesi lazım. Daha düşük çekerse sıkıntı olabilir belki ama kesin bir şey diyemem cihazlar yeni olduğu için sürücüleri tam stabil değil henüz olabilir o yüzden ama en kesin sonuç bence oyun testi yapmak ağır grafikli bir oyuna gir MUX'u aç Ultra moda al PC'yi 2 3 saat oyna sağlam bir oyun bataryada %99 98'in altına inerse bataryanda problem vardır.
Hocam sizin laptopta işlemci ve ekran kartı modeli nedir? 4060'sa çok problem olacağını sanmıyorum ama bellide olmaz. Bazılarında bataryadan yeme durumu mevcutmuş bende şu ana kadar olmadı şükür. Ama bende korkarak aldım hatta Türkiye'deki satan firmada özellik kısmında batarya için 280W yazıyordu ama 330W geldi. Yanlış yazmışlar sanırım. Ek olarak bu bataryadan yeme durumu PC tam yükteyken oluyor yani triple a denen sağlam grafikli oyunlar RDR2, BF2042 God of War vesaire gibi oyunlarda ama hemen düşmüyor genelde sorun olsa bile en az bir yarım saat 1 saat oynamanız lazım Full Ultra ayarlarda. Ek olarak timespy testi yapabilirsin bilgisayarına eğer 4060 ekran kartı varsa testte ekran kartının 140W güç çekebilmesi lazım. Daha düşük çekerse sıkıntı olabilir belki ama kesin bir şey diyemem cihazlar yeni olduğu için sürücüleri tam stabil değil henüz olabilir o yüzden ama en kesin sonuç bence oyun testi yapmak ağır grafikli bir oyuna gir MUX'u aç Ultra moda al PC'yi 2 3 saat oyna sağlam bir oyun bataryada %99 98'in altına inerse bataryanda problem vardır.
Merhaba sizde bir gelişme var mı USB 3.2 gen 2 to DisplayPort bulabildiniz mi?Selamlar, USB C (USB 3.2 gen 2) to DisplayPort bu soruna çözüm bulabildiniz mi aynı sorun bende de var malesef, hdmi ile max. 144Hz görüyorum, farklı hdmi kablosu veya type-c kablosu bulabildiniz mi, var mı gelişme.
Aynı ben asus tuf a15 ve monitör 24gb65r-b aldım taktım ekran gelmiyor ekran kartı uyumsuzluğu olduğunu anladım iade verdim dün yeni model eklemiş puagge usbc display şiparis verdim puagge sitesi şiparis verdim siz monitör ve asus hangisi puagge hdmi 2.1 g sync açtın mıArkadaşlar öncelikle konu hakkında bilgisi olanlar yazsın.
Amazon.com.tr
Tavsiye üzerine aldığım kablo özellikleri yetmedi, USB 3.1 miş bu kablo ve laptopa sadece Type-C (USB 3.2 gen 2) kablo oluyormuş.
Sizlerden istediğim Type-C (USB 3.2 gen 2) to DisplayPort kablo önerisi istiyorum.
Monster pusat typec/dp kablo ile çözüldü benim sorunum, diğer kablolar (paugge vs.) ile verim alamamıştım.Merhaba sizde bir gelişme var mı USB 3.2 gen 2 to DisplayPort bulabildiniz mi?
Monster Pusat typec/dp kablo ile çözüldü benim sorunum, diğer kablolar (Paugge vs.) İle verim alamamıştım.
Paugge aynı kablo ile çalışmada sıkıntı olmamıştı bende de, ekran yenileme için 144 hz üstü görülmüyordu, ilettiğim pusat kablo ile sonuç aldım.Paugge 8K 60Hz / 4K 144Hz / 4K 120Hz / 4K 60Hz HDR USB C to Displayport Kablo
Paugge 8K 60Hz / 4K 144Hz / 4K 120Hz / 4K 60Hz HDR USB C to Displayport Kablo Model Name: CDP14B-PRO* USB C male to Displayport 1.4 male* Complies with the VESA “DisplayPort Alternate Mode on USB Type-C Connector” Standart* Thunderbolt 4, Thunderbolt 3 Port Compawww.entepeteknoloji.com
Evet link attığım sipariş verdim Paugge uscb dipslayport yeni modeldir taktım çalışıyor sonra forum yazdığım stok tükendi şasırdım
Ama ben lg 24gn65r-b 1.4 dp olduğu pusat kablo stok vardı 1.2 diyordu oyüzden sıkıntıPaugge aynı kablo ile çalışmada sıkıntı olmamıştı bende de, ekran yenileme için 144 hz üstü görülmüyordu, ilettiğim pusat kablo ile sonuç aldım.