Çözüldü USB C ve Type-C takmak zarar verir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kwox51

Femtopat
Daha fazla  
Usb c girişli ipadim var , type c girişli bi coklayıcı aldım ipade takılıyor mouse falan bağlanıyor ancak usb cye type c takmak zarar verır mı? internette baya bı baktım ama adam akıllı cevap veren yok, tesekkurler.

USB C ile Type-C aynı şey değil mi zaten? USB C girişli IPad'ın varsa, USB C belleği direk takamıyor musun IPad'e?

Zaten ucu oluyır çoklayıcı niye kullanıyor anlamadım ya da o anlatamadı galiba uçları bilmiyor.
Hem klavye hem mouse kullanmak için çoklayıcı kullanıyor sanırım. Anlatmak istediği şey type c soketine usb çoklayıcı takmış olabilir mi

USB C ile Type-C aynı şey değil mi zaten? USB C girişli IPad'ın varsa, USB C belleği direk takamıyor musun IPad'e?

Zaten ucu oluyır çoklayıcı niye kullanıyor anlamadım ya da o anlatamadı galiba uçları bilmiyor.

Biraz daha detay vereyim o halde aslında açıktı, USB 3.0 girişi lazım mouse icin onu da çoklayıcı kullanarak halletım fakat merak ettıgım şey su coklayıcının girişi Type-C ipadinse USB C isimleri farklı nıtekım ondan soruyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı