USB çoğaltıcı ile klavye mouse ve Ethernet kullanma

sinanaltinari

Decapat
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir değişiği bende var. En az 1 portu bozuk gelecektir. Ben mousepadimi ve gamepadimi takıyorum. Onları taktıktan sonra daha fazla bir şey takamadım. İzin vermedi, algılamadı. Bence almayın. Laptop için mi alacaksınız? Anakarta zarar vereceğini düşünmüyorum bu arada. En azından benimki vermedi. 2 yıldır falan kullanıyorum. Önce laptopumda, sonra masaüstümde kullandım.

Hocam bir değişiği bende var. En az 1 portu bozuk gelecektir. Ben mousepadimi ve gamepadimi takıyorum. Onları taktıktan sonra daha fazla bir şey takamadım. İzin vermedi, algılamadı. Bence almayın. Laptop için mi alacaksınız? Anakarta zarar vereceğini düşünmüyorum bu arada. En azından benimki vermedi. 2 yıldır falan kullanıyorum. Önce laptopumda, sonra masaüstümde kullandım.

Evet laptop için aldım yolda geliyor klavye ile. Bozuk gelmesi durumunda iade ederim zaten. Ampere uygulamasını Android telefona yükleyip Type-C dönüştürücü ile mouse ve USB Ethernet adaptörünü test ettim. Işıklar açıkken maksimum 240ma oynama oldu mouse için. Ethernet adaptöründe de 150 civarı maksimum tabii bu sırada cihazın kullanımı da var ne kadar doğru bilemem ama maksimum böyle oldular. 3.0 girişinin 900ma verdiğini hesap edersek klavye de maksimum 300-400ma çekse bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Umarım :D

Çoğu forumda anakartı, veri yolunu yıpratır diyenler olmuş endişe ettim bir miktar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı