USB çoklayıcı ile aktarım hızında kayıp olur mu?

ismailyurekk

Kilopat
Daha fazla  
Herkese selamlar,

Aktif kullanmış olduğum "ASUS TUF A15 FA507NU" modelli laptopuma ek bir 240 Hz monitör ve akabinde klavye kulaklık mouse tarzında ekipmanlar alacağım. Laptopun USB ve Type-C tarzındaki soketleri az olduğu için USB çoğaltıcı almayı düşünüyorum.

Klavye mouse kulaklık gibi ekipmanları USB çoğaltıcı üzerinden laptopa bağladığım senaryoda herhangi bir frekans kaybı tarzında bir durum yaşar mıyım? Ya da USB çoğaltıcılarda hızlı güç aktarımı yapan modeller nelerdir?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    164,6 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar,

Aktif kullanmış olduğum "ASUS TUF A15 FA507NU" modelli laptopuma ek bir 240 Hz monitör ve akabinde klavye kulaklık mouse tarzında ekipmanlar alacağım. Laptopun USB ve Type-C tarzındaki soketleri az olduğu için USB çoğaltıcı almayı düşünüyorum.

Klavye mouse kulaklık gibi ekipmanları USB çoğaltıcı üzerinden laptopa bağladığım senaryoda herhangi bir frekans kaybı tarzında bir durum yaşar mıyım? Ya da USB çoğaltıcılarda hızlı güç aktarımı yapan modeller nelerdir?

Bende USB çoklayıcı kullanıyorum ve gecikme olmuyor lakin sadece kaliteli modellerde öbür türlü temassızlıktan tutunda yanlış voltaj dağıtımına kadar size tavsiyem kendinden bataryalı modellere bakmanız.

Type-C bağlantısı ile bilgisayara bağlanarak görüntü + USB 3 portları + USB 2 portlar + Aux + RJ45(ethernet) gibi bir çok fonksiyonu bulunan adaptörlü çoklayıcılar var, güç sorunu yok hız kaybı da yok. Kullanım şekli nasıl olacak? Eğer sabit bir yerde duracaksanız adaptörlü sağlam çoklayıcılar işinizi görür ve temassızlık ta söz konusu olmuyor, kablo gergin ve yamuk dahi dursa sokette, yine de sorunsuz çalışabilen modeller mevcut.

Hocam şöyle ki laptopu biraz esnek kullanacağım aynı zamanda iş içinde. Kullanıyorum alıp ofise gittiğim durumlarda oluyor açıkçası, ama ekipmanları yanıma almayacağım eve geldiğimde şarj vb. bağlantıları kurup tekrardan oyun oynamaya kurulmayı planlıyorum.
Ek olarak ürün tavsiyelerinizi de link olarak iletirseniz çok çok memnun olurum, teşekkür ederim.

Bende USB çoklayıcı kullanıyorum ve gecikme olmuyor lakin sadece kaliteli modellerde öbür türlü temassızlıktan tutunda yanlış voltaj dağıtımına kadar size tavsiyem kendinden bataryalı modellere bakmanız.

Type-C bağlantısı ile bilgisayara bağlanarak görüntü + USB 3 portları + USB 2 portlar + AUX + RJ45(Ethernet) gibi birçok fonksiyonu bulunan adaptörlü çoklayıcılar var, güç sorunu yok hız kaybı da yok. Kullanım şekli nasıl olacak? Eğer sabit bir yerde duracaksanız adaptörlü sağlam çoklayıcılar işinizi görür ve temassızlık ta söz konusu olmuyor, kablo gergin ve yamuk dahi dursa sokette, yine de sorunsuz çalışabilen modeller mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı