USB çoklayıcı kullanılırken klavye ve mouse gidip geliyor

Stenzy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
940mx / i5-7200u / 8gb ram / 240gb ssd
Arkadaşlar merhaba, birkaç haftadır sorun yaşıyorum. USB çoklayıcı kullanıyorum ve bazen mouse, klavye ve kulaklığım gidiyor hatta birkaç gündür açıp kapanıp duruyor aralıksız ne yapacağımı bilmiyorum bilgisayarımı 2 gün açık bırakmıştım geçen günlerde ve artık kapatırken gelişmiş seçenekler açılıyor ne yapabilirim?

Arkadaşlar merhaba, birkaç haftadır sorun yaşıyorum. USB çoklayıcı kullanıyorum ve bazen mouse, klavye ve kulaklığım gidiyor hatta birkaç gündür açıp kapanıp duruyor aralıksız ne yapacağımı bilmiyorum bilgisayarımı 2 gün açık bırakmıştım geçen günlerde ve artık kapatırken gelişmiş seçenekler açılıyor ne yapabilirim?

Çoklayıcının bir yerinde şarj girişi varsa adaptör bağla büyük ihtimal sorun çözülecektir. Ama dandik çoklayıcılarda genelde öyle bir giriş bulunmamaktadır. Alacaksanız Xiaomi veya Dark öneririm.

1-2 senedir kullanıyorum hocam haftalarda oldu sistemsel bir sorun mu diyeceğim ama.
1-2 sene az değil. Zamanla tabii ki çoklayıcının da board'u bozulabilir. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi port değiştirmenize rağmen aynı problemi yaşıyorsanız çoklayıcıyı değiştirme zamanınız gelmiş olabilir. ya da yeni bir klavyeye veya fareye geçiş yaptıysanız daha fazla akıma ihtiyaç duyuyor olabilir RGB vs. konular için. Hiç güç konusunda sorun yaşamayayım diyorsanız adaptör beslemeli USB 3.0 çoğaltıcıları öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı