USB çoklayıcıyla kulaklık kullanılır mı?

mrVOIDexclux

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX3060 Laptop GPU Ryzen 7 6800H 512GB 16GB Ddr5 Ram
Meslek
Öğrenci
Laptop kullanıyorum. 2 adet USB girişi var. Biri kulaklık biri soputucu için kullanıyorum. USB çoklayıcı alıp mouse veya kulaklığı öyle kullansam sıkıntı çıkarır mı?

Laptop kullanıyorum. 2 adet USB girişi var. Biri kulaklık biri soputucu için kullanıyorum. USB çoklayıcı alıp mouse veya kulaklığı öyle kullansam sıkıntı çıkarır mı?
Yok, ben de öyle kullanıyorum.

Ben hem mouse hem de kulaklığı o şekilde kullanıyorum pek sıkıntı olmuyor. Ama arkadaşlarla konuşurken kulaklığı çoklayıcıdan çıkartıp pc ye bağlayınca sesim daha net ve daha gür gidiyormuş.

Kaliteli coklayici ise problem olmaz. Zaten o ise yariyor.

Hocam soğutucuyu ana bilgisayar portuna takın diğerine de bunu takın hem kaliteli hem ucuz yollu ben bunu kullanıyorum 4 aydır kulaklığımı klavyemi faremi buna takıyorum daha işime geliyor hem gereksiz güç harcamasın diye istediklerini düğmeden kapatabiliyosun https://www.hepsiburada.com/tmgo-te...i-cogaltici-p-HBCV00003U5Q2M?magaza=TMGO Tech

Hocam soğutucuyu ana bilgisayar portuna takın diğerine de bunu takın hem kaliteli hem ucuz yollu ben bunu kullanıyorum 4 aydır kulaklığımı klavyemi faremi buna takıyorum daha işime geliyor hem gereksiz güç harcamasın diye istediklerini düğmeden kapatabiliyosun https://www.hepsiburada.com/tmgo-technology-4-portlu-on-off-anahtarli-led-isikli-usb-3-0-coklayici-cogaltici-p-HBCV00003U5Q2M?magaza=TMGO Tech

USB 3.0 coklayici daha pahali oluyor. Kulaklik icin 3.0 olmasina gerek yok ki bence. Yani pahali olur o. O fiyattan kaliteli 2.0 daha iyi olur. USB coklayici ile alakali ürün onerim yok ama Ugreen bakin derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı