Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 6 Şubat 2023 #1 Aşağıdaki hatayı alıyorum ne yapmalıyım?
5 515079 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 823 Çözümler 21 6 Şubat 2023 #11 Falsey dedi: BitLocker işlemini duraklatıp diski çıkarmıştım geri taktığımda böyle oldu. Genişletmek için tıkla... İşlemi tekrar aç öyle dene. Artı 0 Eksi
Falsey dedi: BitLocker işlemini duraklatıp diski çıkarmıştım geri taktığımda böyle oldu. Genişletmek için tıkla... İşlemi tekrar aç öyle dene.
KS KS Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 6 Şubat 2023 #12 515079 dedi: İşlemi tekrar aç öyle dene. Genişletmek için tıkla... Flash bellek dosya gezgininde gözükmüyor demiştim. İşlemi devam ettirmem imkansız. Artı 0 Eksi
515079 dedi: İşlemi tekrar aç öyle dene. Genişletmek için tıkla... Flash bellek dosya gezgininde gözükmüyor demiştim. İşlemi devam ettirmem imkansız.
5 515079 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 823 Çözümler 21 6 Şubat 2023 #13 515079 dedi: https://github.com/pbatard/rufus/releases/download/v3.13/rufus-3.13.exe Bu linkteki rufus sürümünü dene bir de. Genişletmek için tıkla... Bunu dene. Sürücüde Disk Yok' Hatası ve Çözümü (Resimli Anlatım) - TeknoDestek Siz değerli makale okurlarımızla bu yazımızda 'Sürücüde Disk Yok' hatasının çözümü için işlemlerinin nereden ve nasıl yapılacağını paylaşacağız. teknodestek.com.tr Bu makale yardımcı olabilir. Artı 0 Eksi
515079 dedi: https://github.com/pbatard/rufus/releases/download/v3.13/rufus-3.13.exe Bu linkteki rufus sürümünü dene bir de. Genişletmek için tıkla... Bunu dene. Sürücüde Disk Yok' Hatası ve Çözümü (Resimli Anlatım) - TeknoDestek Siz değerli makale okurlarımızla bu yazımızda 'Sürücüde Disk Yok' hatasının çözümü için işlemlerinin nereden ve nasıl yapılacağını paylaşacağız. teknodestek.com.tr Bu makale yardımcı olabilir.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.840 Makaleler 6 Çözümler 535 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 6 Şubat 2023 #14 Rufus ile FreeDOS deneyin. Düzelmezse bu programı deneyin: Paragon Partition Manager Community Edition | Paragon Software Quickly organize and optimize partitions on your internal and external disks and media for free. www.paragon-software.com Artı 0 Eksi
Rufus ile FreeDOS deneyin. Düzelmezse bu programı deneyin: Paragon Partition Manager Community Edition | Paragon Software Quickly organize and optimize partitions on your internal and external disks and media for free. www.paragon-software.com
KS KS Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 6 Şubat 2023 #15 turko35408 dedi: Rufus ile FreeDOS deneyin.Eki Görüntüle 1659331 Düzelmezse bu programı deneyin: Paragon Partition Manager Community Edition | Paragon Software Quickly organize and optimize partitions on your internal and external disks and media for free. www.paragon-software.com Genişletmek için tıkla... Böyle kaldı hocam. Beklemelimiyim ? Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Rufus ile FreeDOS deneyin.Eki Görüntüle 1659331 Düzelmezse bu programı deneyin: Paragon Partition Manager Community Edition | Paragon Software Quickly organize and optimize partitions on your internal and external disks and media for free. www.paragon-software.com Genişletmek için tıkla... Böyle kaldı hocam. Beklemelimiyim ?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.840 Makaleler 6 Çözümler 535 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 6 Şubat 2023 #16 Bekleyin bence hocam. Rufus sorun varsa bildirir. Artı 0 Eksi
KS KS Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 6 Şubat 2023 #17 turko35408 dedi: Bekleyin bence hocam. Rufus sorun varsa bildirir. Genişletmek için tıkla... Hata verdi. Dediğiniz programı yüklüyorum. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Bekleyin bence hocam. Rufus sorun varsa bildirir. Genişletmek için tıkla... Hata verdi. Dediğiniz programı yüklüyorum.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.883 Çözümler 244 6 Şubat 2023 #18 Başka bilgisayarda da gözükmüyorsa soğuk su içmenin zamanı gelmiş demektir hocam. Artı 0 Eksi
Ebu Zalim Decipat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 9 6 Şubat 2023 #19 Bellek bozuk değilse aşağdaki videoyu aynen uygula çözülecek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bellek bozuk değilse aşağdaki videoyu aynen uygula çözülecek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 6 Şubat 2023 #20 ReloadingData dedi: Başka bilgisayarda da gözükmüyorsa soğuk su içmenin zamanı gelmiş demektir hocam. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminden diske harf adayınca düzeldi. Ama hala durum aynı. Ebu Zalim dedi: Bellek bozuk değilse aşağdaki videoyu aynen uygula çözülecek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Deniyorum şu anda bildireceğim. Ebu Zalim dedi: Bellek bozuk değilse aşağdaki videoyu aynen uygula çözülecek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Programın yeni sürümünde videodaki butonlar yok. Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Başka bilgisayarda da gözükmüyorsa soğuk su içmenin zamanı gelmiş demektir hocam. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminden diske harf adayınca düzeldi. Ama hala durum aynı. Ebu Zalim dedi: Bellek bozuk değilse aşağdaki videoyu aynen uygula çözülecek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Deniyorum şu anda bildireceğim. Ebu Zalim dedi: Bellek bozuk değilse aşağdaki videoyu aynen uygula çözülecek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Programın yeni sürümünde videodaki butonlar yok.