Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 6 Şubat 2023 #1 Aşağıdaki hatayı alıyorum ne yapmalıyım?
Ebu Zalim Decipat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 9 6 Şubat 2023 #21 Falsey dedi: Programın yeni sürümünde videodaki butonlar yok. Genişletmek için tıkla... Eski sürümünü indir. Artı 0 Eksi
Falsey dedi: Programın yeni sürümünde videodaki butonlar yok. Genişletmek için tıkla... Eski sürümünü indir.
KS KS Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 6 Şubat 2023 #22 Ebu Zalim dedi: Eski sürümünü indir. Genişletmek için tıkla... Eski sürümüde denedim. Diğer arkadaşın attığı programıda. İki programda işlem sırasında hata veriyor. Sanırım Belleğin ömrü buraya kadarmış. Artı 0 Eksi
Ebu Zalim dedi: Eski sürümünü indir. Genişletmek için tıkla... Eski sürümüde denedim. Diğer arkadaşın attığı programıda. İki programda işlem sırasında hata veriyor. Sanırım Belleğin ömrü buraya kadarmış.
Ebu Zalim Decipat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 9 6 Şubat 2023 #23 Falsey dedi: Eski sürümüde denedim. Diğer arkadaşın attığı programıda. İki programda işlem sırasında hata veriyor. Sanırım Belleğin ömrü buraya kadarmış. Genişletmek için tıkla... Sana attığım program da hata verdiyse USB belleğin çöp olmuş demektir. Geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
Falsey dedi: Eski sürümüde denedim. Diğer arkadaşın attığı programıda. İki programda işlem sırasında hata veriyor. Sanırım Belleğin ömrü buraya kadarmış. Genişletmek için tıkla... Sana attığım program da hata verdiyse USB belleğin çöp olmuş demektir. Geçmiş olsun.