Y Yunus emre47 Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #1 Elimde Lexar marka 64 GB bir disk var .bilgisayara takıp dosyalarımı kopyalamaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum.disk sürekli çıkıp girmiş gibi oluyor. USB 3.0 uzantılı bilgisayar ise 2.0 uzantılı. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 19,5 KB · Görüntüleme: 46 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2024
Elimde Lexar marka 64 GB bir disk var .bilgisayara takıp dosyalarımı kopyalamaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum.disk sürekli çıkıp girmiş gibi oluyor. USB 3.0 uzantılı bilgisayar ise 2.0 uzantılı.
Burdaoynayak Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 915 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #2 Kabloyu Değiştirin: Farklı bir USB kablosu deneyerek sorunun kabloyla ilgili olup olmadığını kontrol edin. Farklı Bir USB Portu Kullanın: Bilgisayarınızdaki farklı USB portlarına takmayı deneyin. Hub Kullanıyorsanız Kaldırın: Eğer bir USB hub kullanıyorsanız, direkt olarak bilgisayara takmayı deneyin. Hub'lar bazen sorunlara neden olabilir. Artı 0 Eksi
Kabloyu Değiştirin: Farklı bir USB kablosu deneyerek sorunun kabloyla ilgili olup olmadığını kontrol edin. Farklı Bir USB Portu Kullanın: Bilgisayarınızdaki farklı USB portlarına takmayı deneyin. Hub Kullanıyorsanız Kaldırın: Eğer bir USB hub kullanıyorsanız, direkt olarak bilgisayara takmayı deneyin. Hub'lar bazen sorunlara neden olabilir.
KS KS Y Yunus emre47 Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #3 Burdaoynayak dedi: Kabloyu Değiştirin: Farklı bir USB kablosu deneyerek sorunun kabloyla ilgili olup olmadığını kontrol edin. Farklı Bir USB Portu Kullanın: Bilgisayarınızdaki farklı USB portlarına takmayı deneyin. Hub Kullanıyorsanız Kaldırın: Eğer bir USB hub kullanıyorsanız, direkt olarak bilgisayara takmayı deneyin. Hub'lar bazen sorunlara neden olabilir. Genişletmek için tıkla... hepsini yaptım aynı Artı 0 Eksi
Burdaoynayak dedi: Kabloyu Değiştirin: Farklı bir USB kablosu deneyerek sorunun kabloyla ilgili olup olmadığını kontrol edin. Farklı Bir USB Portu Kullanın: Bilgisayarınızdaki farklı USB portlarına takmayı deneyin. Hub Kullanıyorsanız Kaldırın: Eğer bir USB hub kullanıyorsanız, direkt olarak bilgisayara takmayı deneyin. Hub'lar bazen sorunlara neden olabilir. Genişletmek için tıkla... hepsini yaptım aynı