memoe Kilopat Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #1 Merhaba adaşlar, bende 32 GB Scandik var, format atacağım. Beleği takınca beş parça görünüyor, bunu düzeltmek için YouTube'dan video izledim ama bendeki biraz farklı görünüyor. Nasıl tek parça yapabilirim? Son düzenleme: 4 Kasım 2021
Merhaba adaşlar, bende 32 GB Scandik var, format atacağım. Beleği takınca beş parça görünüyor, bunu düzeltmek için YouTube'dan video izledim ama bendeki biraz farklı görünüyor. Nasıl tek parça yapabilirim?
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 4 Kasım 2021 #2 Diskpart ile yapabilirsiniz. Kolay bir işlemdir. Silinmeyen Disk Bölümünü Silme Rehberi Sabit diskinizde silinmeyen bölümü nasıl silersiniz? Silinmeyen kurtarma bölümünü nasıl silebileceÄinizi bu rehberde görebilirsiniz... Dizüstü www.technopat.net Artı 0 Eksi
Diskpart ile yapabilirsiniz. Kolay bir işlemdir. Silinmeyen Disk Bölümünü Silme Rehberi Sabit diskinizde silinmeyen bölümü nasıl silersiniz? Silinmeyen kurtarma bölümünü nasıl silebileceÄinizi bu rehberde görebilirsiniz... Dizüstü www.technopat.net
2 269184 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 2.542 Çözümler 7 4 Kasım 2021 #3 1- Komut istemini yönetici olarak aç. 2- "diskpart" yaz. 3- "list disk" yaz. 4- "select disk X (Kapasitesine bakarak anlayabilirsin, disk numarasını) 5- "clean" Bunlardan sonrası normal biçimlendirme işlemi. Artı 0 Eksi
1- Komut istemini yönetici olarak aç. 2- "diskpart" yaz. 3- "list disk" yaz. 4- "select disk X (Kapasitesine bakarak anlayabilirsin, disk numarasını) 5- "clean" Bunlardan sonrası normal biçimlendirme işlemi.
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 4 Kasım 2021 #4 Hocam içine Windows kurmuşsunuz önceden. Rufus ile önyüklenebilir değil şekilde biçimlendirin çözülür. Artı 0 Eksi
Hocam içine Windows kurmuşsunuz önceden. Rufus ile önyüklenebilir değil şekilde biçimlendirin çözülür.
KS KS memoe Kilopat Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #5 269184 dedi: 1- Komut istemini yönetici olarak aç. 2- "diskpart" yaz. 3- "list disk" yaz. 4- "select disk X (Kapasitesine bakarak anlayabilirsin, disk numarasını) 5- "clean" Bunlardan sonrası normal biçimlendirme işlemi. Genişletmek için tıkla... Teşkkürler hocam söylediklerinizi aynen yaptım oldu Artı 0 Eksi
269184 dedi: 1- Komut istemini yönetici olarak aç. 2- "diskpart" yaz. 3- "list disk" yaz. 4- "select disk X (Kapasitesine bakarak anlayabilirsin, disk numarasını) 5- "clean" Bunlardan sonrası normal biçimlendirme işlemi. Genişletmek için tıkla... Teşkkürler hocam söylediklerinizi aynen yaptım oldu